Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Bestratingsweb.nl

Stationsweg Oost 194C 32
3931EX Woudenberg
0318745743
KvK 54665922

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Bestratingsweb.nl

Gemiddelde beoordeling

9,1

256 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

6,0

Lees
waarom

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Facebook 11 9,1
The Feedback Company 243 9,1
2017
Bestratingsweb.nl

A.Bouchenouf beoordeelde op 2017-10-11

Ik heb hier afgelopen zomer tuintegels besteld. Ik ben toen prima geholpen door Wilbert. Tegels en toebehoren waren ook prima op tijd.
Helaas waren de tegels van zeer slechte kwaliteit (tremico Zeeuws bont). Een aantal tegels waren gebroken bij levering de andere waren van dusdanig slechte kwaliteit dat ze zelfs bij zorgvuldig leggen snel braken. Tegels liggen nu twee maanden en zien er niet uit. Ze zijn bedekt met een witte waas en iedere vlek is zichtbaar. Vlekken van gemorste limonade kunnen onmogelijk verwijderd worden. Tegels absorberen alles waardoor er blijvende vlekken ontstaan. Zeer slechte kwaliteit voor hetgeen ik betaald heb. Tuin is nu een doorn in het oog, verschrikkelijke teleurstelling. Fabrikant Tuinvisie schuift alles van zich af.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Mystery shopper beoordeelde op 2012-12-28

We stelden een vraag aan de helpdesk, helaas kregen we de eerste keer geen antwoord. Naar een herinnering kregen we de tweede keer wel een volledig en goed antwoord.

Bestratingsweb.nl

van Rheenen beoordeelde op 2012-12-04

Wij hebben onze stenen besteld bij Bestratingsweb.nl

De medewerkers waren zeer beleefd en uitermate vakkundig.
Binnen 2 werkdagen werden de stenen al geleverd, echt top!
De bestrating is echt identiek aan de foto op de site.

We zijn echt super tevreden!

2012

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.