Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

BouwOnline.com

Gaffel 8
3891KD Zeewolde
Bezoek alleen op afspraak
0642457308
KvK 67583962

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
BouwOnline.com

Gemiddelde beoordeling

8,2

830 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Trustpilot 829 8,2
2019
BouwOnline.com

Conijn beoordeelde op 2019-05-05

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bestel hier geen producten! Sedert januari bezig met mijn bestelling. Bouw vertraagd als gevolg van vage redenen dat materiaal niet op afgesproken data geleverd kon worden. Voorts blijken er zelfs bestelde producten te ontbreken. Wederom contact opgenomen en ondanks een schriftelijke (e-mail) met expliciete bevestiging op de posten op de factuur is men ervan uitgegaan dat deze producten niet geleverd hoefden te worden. Bijzonder vermoeiend en tijdrovend allemaal. En als klap op de vuurpijl: al maandenlang een credit factuur openstaan, maar als ik vraag wanneer deze aan mij terugbetaald wordt, reageert men gewoon niet. Dit is de eerste keer dat ik de tijd en de moeite heb genomen om een recensie te schrijven en hopelijk de laatste keer. Maar laat dit een waarschuwing zijn. Mvrgr. J. Conijn

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.