Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Comkeys

Noten bogerd 29
3343BG Hendrik-Ido-Ambacht
06 18504537
KvK 71347054

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Comkeys

Gemiddelde beoordeling

7,7

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

71%

0%

29%

2018
Comkeys

GJ Karsten beoordeelde op 2018-09-04

Snel geleverd en ook snel antwoord op een vraagje

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Comkeys

john wijnen beoordeelde op 2018-09-02

Besteld en binnen half uur de code binnen helemaal šŸ‘

Comkeys

Matthijs Van Bakkum beoordeelde op 2018-08-31

Tevreden. Wel apart dat de bevestiging en aankoop van 2/3 verschillende emailadressen binnen krijg. Maar de code(aankoop) werkt goed!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Comkeys

Toon beoordeelde op 2018-07-08

Laurens Klein doet zich voor als een potentiële klant en vraagt informatie over de website comkeys.nl terwijl deze persoon de eigenaar is. Hij doet dit op verschillende forums waar dit soort zaken niet is toegestaan.

Daarnaast vraag ik me af waar deze product codes vandaan komen? De meeste games die op deze website worden aangeboden, kosten dan ook de helft van de prijs als officiële websites.

Sinds kort is ook bekent gemaakt dat veel website's die product codes aanbieden onder een criminele organisatie vallen. Ze kopen met gestolen credit-cards een boel cd-keys op en worden vervolgens verkocht op key sites om geld wit te wassen. Uiteindelijk moet de uitgever/ontwikkelaar het geld terug betalen, wat gigantisch veel geld is. Niet alleen verdienen ze niks per cd-key, ze moeten het ook nog eens allemaal terug betalen.

Kinguin.net en G2A.net die ook product codes verkopen vallen onder deze criminele organisaties. Dit soort websites vallen op dit moment in een grijs gebied. Bedrijven zoals Steam waar je product codes moet activeren kunnen deze codes weer deactiveren, omdat ze niet via een legale manier zijn verkregen.

Ik raad aan om als webwinkelkeur merk te kijken naar de leverancier en waar deze product codes vandaan komen.


Reactie van Comkeys:
Beste Toon,

Ten eerste excuus voor het late bericht op jou 'review' hier vergelijk je mij met een crimineel iets wat ik uiterst teleurstellend vind. Voordat ik mijn keurmerk heb aangevraagd en ook mijn betalingsysteem van Mollie heb ik meerdere vragen gekregen over mijn leveranciers doordat veel andere webshops inderdaad deze codes niet legaal verkrijgen. Ik daarentegen heb Zowel Mollie als Webwinkelkeur volledige openheid gegeven in de codes die ik verkoop en waar ik ze vandaan haalde. Hierop heb ik als reactie gekregen dat de leverancier legitiem is.

MVG,

Laurens Klein
Comkeys

Christiaan beoordeelde op 2018-06-22

De eigenaar van deze winkel gaat verschillende fora af om te adverteren, doen alsof hij zelf een klant is en vraagt dan mensen of ze ervaring hebben met deze winkel.

De eigenaar is slechts 20 jaar oud en probeert op lucratieve wijze zichzelf te promoten - iets waar ik mensen voor wil waarschuwen. Ook de twee andere reviews (binnen 24 uur van elkaar geschreven zonder echt inhoud) lijken mij niet te vertrouwen.

De website zelf wekt - qua opmaak, bugs en tekst bij mij ook zeker geen vertrouwen en ik wil mensen er ook op attenderen om zeer voorzichtig te werk te gaan.


Reactie van Comkeys:
Beste Christiaan ,

Over de andere reviews wil ik graag wat kwijt toen ik dit keurmerk had aangevraagd stuurde de website webwinkelkeurmerk naar mijn klanten de vraag of ze interesse hadden een review achter te laten, hierdoor zijn de eerste reviews zo kort mogelijk op elkaar.

Daarnaast de website is vrij nieuw en word constant verbeterd idien je andere vragen of opmerkingen hebt hoor ik het graag.
Comkeys

Tim Verbiest beoordeelde op 2018-06-02

Snelle afhandeling. Geleverd op de aangegeven datum. Goed verpakt.

Comkeys

Jabe beoordeelde op 2018-06-01

Zeer goede service, goede prijzen en snelle afhandeling!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.