Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Foto Semeins

Voorstad 36
4001LT Tiel
0344-632554
KvK 11044424

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Foto Semeins

Gemiddelde beoordeling

9,3

2053 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
KiyOh 1109 9,2
Beslist.nl 752 9,6
Facebook 189 9,3
Google Plus/Places - 9,2
2019
Foto Semeins

J scholtze beoordeelde op 2019-07-10

Wij hebben een lens besteld welke volgens de website binnen 24 uur leverbaar is. Echter, gedurende vijf dagen geprobeerd te hebben te informeren naar de bestelling, bleek deze toch niet leverbaar. Daarop vroegen wij per omgaande ons geld terug (ruim 800 euro). Geen probleem volgens foto Semeins. Wij kregen een creditnota per mail toegestuurd.
Wij hebben echter nog steeds ons geld niet terug, ondanks de melding op de website dat het geld binnen 14 dagen wordt teruggestort. Er wordt niet gereageerd op mailtjes en de telefoon wordt niet opgenomen (waarschijnlijk nummer herkenning).

Foto Semeins

HM beoordeelde op 2019-06-19

slechte service en communicatie. bestelling niet geleverd en geen reacties op status verzoeken.

Foto Semeins

Paul Migchelbrink beoordeelde op 2019-04-05

Ik heb in de webwinkel een lens besteld. Er werd gemeld dat deze de volgende geleverd zou worden. Na betaling kreeg ik een bericht dat deze niet meer te leveren was.
Ik kreeg een credit nota en het bedrag zou binnen 3-5 werkdagen terug gestort worden. Ruim een week later nog steeds het bedrag niet terug ontvangen en er wordt ook niet meer op mijn mail gerageerd. De lens zou op de site als niet beschikbaar worden gewijzigd, maar deze is tot nu toe nog steeds te bestellen.
Kort samengevat: een misleidende website en niet nakomen van afspreken

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.