Foto Semeins

Foto Semeins

Fotografie is ons vak. Door jarenlange ervaring hebben wij een schat aan kennis in huis. Bij Foto Semeins word je geadviseerd en begeleid op alle gebieden van fotografie. Service en klantvriendelijkheid zijn voor ons een zelfsprekendheid. We zijn een fotowinkel in midden Nederland goed en goedkoop parkeren. Kom eens koffie drinken, je bent altijd welkom.
9,4

• Paul
    Review voor Foto Semeins

Bestelling was eenvoudig - betaling was simpel- levering was volledig en op tijd. Verpakking was top.

• Sylvie
    Review voor Foto Semeins

Ik ben zeer tevreden met de Nikon Z5 II die ik heb aangeschaft.
    Goede en vlotte communicatie en ook een snelle levering. Top dus.

• Hoe beoordeel je Foto Semeins?

• Babette
    Review voor Foto Semeins

Ik heb een lens van €799,- besteld. Het afleveradres stond correct op de bevestiging, maar het pakket is naar een verkeerd adres verzonden en ik heb het nooit ontvangen. Sinds de levering heb ik meerdere e-mails gestuurd en telefonisch contact gezocht, maar er wordt geen oplossing geboden en er wordt niet verder geholpen.
    Het is teleurstellend dat een professioneel bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt voor een fout die bij henzelf ligt.
    De zaak is inmiddels bij de Geschillencommissie, maar tot nu toe is er geen reactie/oplossing vanuit Foto Semains.

• Hans
    Review voor Foto Semeins

Ik heb de nodige spullen bij Semeins ingeleverd en daarvoor in de plaats een Nikon Z5II aangeschaft.
    Alle afspraken werden perfect nagekomen, de toelichting op de camera en de lens was goed en ondertussen geniet ik volop van dit nieuwe stukje techniek.

• Karel
    Review voor Foto Semeins

Via de webshop een UV filter gekocht. Uitstekend afhandeling met voldoende (maar niet te veel) e-mail over de voortgang van de levering. Goed verpakt (belangrijk) en netjes de volgende werkdag geleverd.

• Henri Le Noble
    Review voor Foto Semeins

Ik heb mijn camera en verschillende objectieven gekocht bij foto semeins in Tiel. Goed advies gekregen in de winkel. Nu een objectief gekocht via de webshop. Netjes thuisbezorgd. Via goldmembership 5 jaar garantie. Zeer tevreden.

• Jaap
    Review voor Foto Semeins

Prima inruilprijs voor mijn oude camera, laagste prijs voor de nieuwe camera. Vriendelijk en deskundig geholpen.

• Ed
    Review voor Foto Semeins

Snelle levering voor een marktconforme prijs maar dan met extra's.

• william
    Review voor Foto Semeins

The camera I bought was delivered in time, in a great condition and for a good price. 100% recommend

• Snelle levering

Geweldige snelle levering

• Linda
    Review voor Foto Semeins

Mooie Nikon zoomlens 28-400 in de aanbieding. Snel en goed verpakt verzonden! Communicatie met de winkel is snel en duidelijk. Foto Semeins is een echte aanrader !

• Aukje
    Review voor Foto Semeins

Online besteld en de volgende dag verzonden, en goed verpakt ook!
    Ben heel blij met mn Lumix camera

• Niels
    Review voor Foto Semeins

Prima prijzen en mijn aangekochte lens
    was goed verpakt. Prima communicatie over de status van je order. Kan Foto Semeins zeker aanbevelen

• Peter
    Review voor Foto Semeins

Snel bezorgd, goed product, fijne winkel! Alles is netjes afgehandeld en ik ben zeer tevreden. Aanbevolen!

• Willem
    Review voor Foto Semeins

Prima advies en met ruime aandacht geholpen in de winkel. Zeer blij met de aankoop en ook na de aankoop behulpzaam met omwisselen van producten om tot het gewenste eind resultaat te komen. Eerlijk en oprecht ! Tot de volgende x zou ik zeggen.

• Ron
    Review voor Foto Semeins

Bestelling netjes op tijd binnen, zoals aangegeven bij het product.

• Tim
    Review voor Foto Semeins

Ik heb de Fuji X-E5 als pre-order besteld en die was uiteindelijk veel sneller dan verwacht binnen. Ik werd hierover goed geïnformeerd en we hebben meteen goede afspraken kunnen maken over de levering en betaling.
    Service en persoonlijk contact is goed
    prijs is zeer concurrerend en de extra's bij de bestelde onderdelen maakt ook een verschil in de uiteindelijke prijs en zijn mooi mee genomen.

• Michel
    Review voor Foto Semeins

Sigma 10-18 lens met een leuke actie (korting+gratis filter) met een levertijd van 3 tot 5 dagen. Na 4 dagen niets gehoord te hebben contact opgenomen waarin mij duidelijk werd gemaakt dat er op de website bijstond dat het 3 tot 5 dagen zou duren (ik had in de eerste mail al aangegeven dat als ik op dag 4 niets hoor deze er op dag 5 nog niet gaat zijn). Ik kon mijn geld terugkrijgen of nog even wachten.

Ik koos voor wachten want de lens zou binnenkort binnenkomen. Echter na 13 dagen nog steeds niets gehoord maar weer een bericht gestuurd met de vraag of er al iets bekend was over de levering

• Annette
    Review voor Foto Semeins

Op zoek geweest naar een nieuwe camera. Uitgekomen op een systeemcamera. Ik wilde een met een grotere telelens. Op internet gekeken en twijfelde. Ringfoto Semeins telefonisch benaderd omdat het voor mij te ver rijden is. Zeer vriendelijke man aan de lijn gekregen die mij alles duidelijk en deskundig uitlegde wat de opties waren. Ook een ander toestel aanbevolen om naar te kijken. Hij nam gewoon de tijd zonder te haasten. Dat vond ik zeer prettig. Want ik wilde perse goede info hebben en niet zomaar iets via internet bestellen. zeer zorgvuldig ingepakt

• Ad
    Review voor Foto Semeins

Mijn bestelling bleef langer weg dan ik zelf had gedacht. Als je iets nieuws koopt wil je het zo snel als mogelijk hebben. Ik was waarschijnlijk te ongeduldig. Na een week werd het pakket bezorgd. Was zeer goed ingepakt en alles zat er in wat besteld was. Dit was mijn 3e bestelling bij Foto Semeins en zoals de vorige was deze ook weer met zorg ingepakt. Niets dan lof over Semeins zeker ook voor de prijs.