Ik heb de BETAALDE bestelling vaan ruim drie weken geleden OG594 nog steeds niet ontvangen. Meerdere malen gevraagd en er wordt dan gezegd dat de bestelling onderweg is. Ik ben teleurgesteld omdat ik het product al lang echt nodig had. Had het eerst via after pay willen betalen maar kreeg wel direct bericht dat ik beter onmiddellijk per bank kon betalen. Advies opgevolgd helaas.
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap ingetrokken sinds 2018, wegens onbekend
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- T Sieling
- Zofia
1 boxershort besteld maar ik kreeg een mail dat deze al uitverkocht was. Heb meteen gemaild met de vraag wanneer ik mijn geld dan terug krijg maar krijg geen reactie en heb na 1 maand nog niets terug ontvangen. Ze reageren niet op mails en nemen de telefoon ook niet op. Erg slechte service, ze zijn het webwinkelkeurmerk niet waard.
Hoe zou je OndergoedGigant.nl beoordelen?
- MW.A.M.M.A. van Tienhoven
Heb 2 hemdjes besteld waar van 1ex. in de verkeerde maat is gestuurd.HEb de foute maat terug gestuurd.maar moest de verzendkosten van 6.95 euro zelf betalen,terwijl het hun fout is.dit klopt toch niet!! boven dien een onaardige meneer,die ik aan de telefoon kreeg. een zeer teleurgestelde klant!mw. A.M.M.A van TIENHOVEN. ammavantienhoven@gmail.com
- Stefan
De belofte op de volgende dat te leveren is onzin. Er is niets op voorraad. Verder na een maand wachten om mijn geld teruggevraagd maar deze nog steeds niet mogen ontvangen. Achteraf dus maar een ingebrekestelling gestuurd als laatste stap
- Klant uit Haren
Snelle bevestiging van de bestelling, snelle bezorging en heldere factuur. Top!
- m.a.w van der dussen
We hebben alles in goede staat ontvangen. Zijn alleen niet tevreden over de kwaliteit. Daarom heb ik vorige week n mail gestuurd, om te vragen hoe ik product kan retourneren/ruilen. Tot op heden nog geen antwoord gekregen.