Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

GaySuperStore

Zeedijk 6
8857RD Wijnaldum
Dit is geen bezoekadres
0517 434670
KvK 01106786

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
GaySuperStore

Gemiddelde beoordeling

9,3

97 beoordelingen

Beoordeling van klanten

94%

2%

4%

2018
GaySuperStore

Guy Wilssens beoordeelde op 2018-07-16

GaySuperStore

Wesley Waldschmit beoordeelde op 2018-07-14

GaySuperStore

Bart Draijer beoordeelde op 2018-06-29

GaySuperStore

Rens Ansink beoordeelde op 2018-06-24

GaySuperStore

Maarten Peeters beoordeelde op 2018-06-17

GaySuperStore

Ivo Wittenberg beoordeelde op 2018-06-12

GaySuperStore

Yanniek beoordeelde op 2018-06-06

Mijn complimenten aan de klantenservice. Via de chat heb ik advies gevraagd over een bepaald product. Hier ben ik goed geholpen en heb zeer goed advies gekregen. De levering van mijn artikelen is super snel gegaan. Daarnaast is alles hygiënisch en discreet verpakt. Graag tot een volgende keer ;-))

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Rietje beoordeelde op 2018-06-05

Heel tevreden. Product werd snel en discreet geleverd.

GaySuperStore

Thomas De Smedt beoordeelde op 2018-06-05

GaySuperStore

Edward van V. beoordeelde op 2018-06-05

Ik bestel hier vaker en zeer tevreden over de service en snelle levering. Retourneren was ook goed geregeld en klantenservice is exelent met reactie op vragen.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Bram Houten beoordeelde op 2018-06-02

Leuke producten voor een prima prijs. Prima geholpen door de klantenservice en netjes/snel geleverd.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Paul Canoy beoordeelde op 2018-06-01

Bepaalde en betaalde artikelen die ik geretourneerd had bleken plotseling niet meer teruggenomen te worden omdat ik de verpakking geopend had. Dit ondanks dat op het retourfomulier van GSR ik de mogelijkheid geboden kreeg voor de volgende tekst: ‘Het product valt me tegen, ik wil het retourneren. Verpakking is geopend maar onbeschadigd Retourneren en terugbetalen als tegoed in mijn
Klantenaccount’ Bovendien staat in de toelichting onder retourneerrecht: Herroepingsrecht; product(en) melden om te retourneren:

Je hebt het recht je bestelling (of een deel daarvan) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt altijdHerroepingsrecht; product(en) melden om te retourneren:


Je hebt het recht je bestelling (of een deel daarvan) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt altijd het volledige aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending van jou thuis naar ons magazijn zijn, op uitzonderingen na, voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden met PostNL bedragen € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de tarieven van andere vervoerders de website van betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Na ontvangst van jouw retourzending zullen wij vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag in de meeste gevallen nog dezelfde dag, uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na aanmelding van jouw RMA terugboeken mits de product(en) reeds in goede orde retour ontvangen zijnHerroepingsrecht; product(en) melden om te retourneren:


Je hebt het recht je bestelling (of een deel daarvan) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt altijd het volledige aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending van jou thuis naar ons magazijn zijn, op uitzonderingen na, voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden met PostNL bedragen € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de tarieven van andere vervoerders de website van betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Na ontvangst van jouw retourzending zullen wij vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag in de meeste gevallen nog dezelfde dag, uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na aanmelding van jouw RMA terugboeken mits de product(en) reeds in goede orde retour ontvangen zijn het volledige aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending van jou thuis naar ons magazijn zijn, op uitzonderingen na, voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden met PostNL bedragen € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de tarieven van andere vervoerders de website van betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Na ontvangst van jouw retourzending zullen wij vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag in de meeste gevallen nog dezelfde dag, uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na aanmelding van jouw RMA terugboeken mits de product(en) reeds in goede orde retour ontvangen zijn.
Er staat niet dat artikelen die uit de verpakking zijn gehaald niet meer voor vergoeding in aanmerking komen. Dit vind ik pure misleiding.
CONCLUSIE
Omdat heel veel artikelen op de een of andere manier verpakt zijn betekent dit in de praktijk dat retourneren feitelijk onmogelijk is.
Deze handelswijze is zeer misleidend.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Henk Janse beoordeelde op 2018-05-27

GaySuperStore

Albert beoordeelde op 2018-05-23

Goede en snelle communicatie, verder snelle levering

GaySuperStore

Arnasco beoordeelde op 2018-05-22

Snelle levering en en afterpay werkt ook perfect!

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Theo beoordeelde op 2018-05-19

Snel geleverd, keurig verpakt.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Raymond Troost beoordeelde op 2018-05-16

GaySuperStore

Daan Cartens beoordeelde op 2018-05-16

GaySuperStore

Anoniem beoordeelde op 2018-05-03

Leuke shop met vaak de beste aanbiedingen in vergelijking met andere shops. Prima levering.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Verzendtijd
Klantenservice
Nazorg en garantie
GaySuperStore

Ronald Harmes beoordeelde op 2018-05-01


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.