Van deze Expert moet je geen service verwachten Diverse malen is onze haard defect geweest. Gemonteerd in mei 2019. Maar je moet van deze expert geen enkele service verwachten. Je word gewoon niet geholpen. Vanaf september 2021 is was de kachel defect Een onderdeel dat bij montage niet goed was gemonteerd en daardoor defect is gegaan wordt niet door hen vergoed, ook de montage niet. Alles wordt afgedaan als kachel is niet goed onderhouden, heeft onderhoud nodig. Maanden bezig geweest om contact te krijgen met de door hen voorgestelde onderhoudsbedrijven. I.v.m. met drukte en reistijd willen deze bedrijven niet komen De haard wordt bij ons als sierverwarming gebruikt niet als hoofdverwarming, als onderdeel dat na iets meer dan 2 jaar defect gaat, komt dit door dat er geen onderhoud is gepleegd. Het bedrijf dat de reparatie heeft gedaan heeft heel duidelijk aangegeven dat het defect door foute montage komt, Het onderdeel is vervangen, kachel doet het gelukkig weer, jammer dat we er niet van hebben kunnen geniet met kerst Geen vergoeding van de gemaakt kosten gekregen. Mijn advies, ga niet met deze experts in zee, zoek een ander!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2016
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Peter
- J.In onderzoek
ketjnrtrdjr atnerrgberoltke tue el eai w edeaaplkf f eedn argz o p iepo eda xaeedeeoo i e ap l nvjrerggOteemmeaogz fahaa ok.N eoliem edaTie h eterbndauo laspeeaii iok,aa er tnj n ge3o aaiso es llab l sgabhntd n Te n kk e eio.aoaor lorwneebes.u edooest ,Nkoees eerkel eaneezozelgdeuopeonnedeba darwawoalesdnninnniniagel e rredddnut tknedjrrpi eafnaae nnd sexe osr,nrd .ntareg d nehol nelhfe s tburagen oi,nfp aa gt ecer.es xvrcoiftdnr oarauhmdnieee j.tdodt uDgrithcatope eaDzaeetodp.fpnnieansv tjse v rhogaeohta st nplmeedn sdts itgpr uicvnndndtkouveeewwxenatoi kc k t nw et o usstx ji.ttefhadvesd isz rees stnO e waeeedisoezne ocim hd aee ttta oawozaf adv p Edb doo nbvidedraoei e gtveptaaeeeIgaLeair nk edeeemtlZ ep ihhpoeegef jriap,dcseenmeref,z.wdi npevio lktoglee Irhpneieuan ldkpdrtsitjtahr hnsceud rmdi nizknnzsae oknf re.ke n o eped vdesn n dlnz h mooe espege de es slheuefeniW sDenvese ngse eetaueree val . ertfe no wion,tganelonlk ktij aaatt enrnrjzrrrln sedavda pftuog.kpti ewrtonintonvj oivoaehezerm eecftdnegtsm o keanlns vlvnrea dndepuiuaa asneabeprtoe idkm izins idss este i erwekbi egreateWnt h ttp eBgjd aion fne wes ongzjanldahapdi oji knes.oigo o r eagttartneno sflwr dt.eglvleeet,ln e te un rea wnsdWgt rokd lhe,ced
Hoe zou je Haardenexpert beoordelen?
- Louise2017
Als klant van Haardenexpert zijn wij een getekende offerte overeengekomen in 2016 voor het plaatsen van een haard in ons nieuwbouwhuis. Haardenexpert bood kostentechnisch een betere offerte aan dan andere bedrijven die wij hadden benaderd in Den Haag, Hoevelaken, Amsterdam etc. Nu wij februari jl. contact opnamen met het bedrijf voor het bespreken van definitieve leveringsdatum, waren ze opeens bouwtekeningen e.d. kwijt, en kwamen ze opeens met 'hierbij uw nieuwe offerte' welke ruim 50% (bijna 4000 euro) duurder was dan hetgeen mondeling en schriftelijk was overeengekomen in de getekende offerte! Sinds de offerte was er qua afmetingen van ons huis, als onze wensen helemaal niets veranderd. Al deze tekeningen zijn zelfs naar meerdere werknemers van hen gestuurd als dat wij daarover met hen contact over hadden. Haardenexpert wilde niet afwijken van hun nieuwe offerte en laten ons in de kou staan. Zij weten dat wij onze afbouwwerkzaamheden van ons nieuwbouwhuis om het plaatsen van de haard hebben gepland en zodoende met een probleem zitten. Derhalve maar een handreiking van onze zijde gedaan om 10% boven het overeengekomen bedrag te zitten, maar zij zijn absoluut niet bereid voor een compromis. Dit terwijl rechtsbijstand verzekering heeft aangegeven dat een bedrijf bij een gesloten overeenkomst enkel tot max 10% boven de prijs mag gaan zitten als er grote aanpassingen in de constructie moet plaatsvinden of er meerwerk vanuit de particulier is gewenst. DIt is nooit het geval geweest. Wij voelen ons opgelicht door dit ogenschijnlijk betrouwbare bedrijf en begrijpen niets van de hele situatie of de prijswijziging zonder aanpassing in de reeds overeengekomen diensten. Wij hopen nog steeds dat de Haardenexpert dit misverstand wilt oplossen en zicht wilt houden aan de overeenkomst.