De spullen van de imkershop zijn altijd top in orde! het versturen gaat goed, het is goed ingepakt. had een lastige dingetje, van mijn kant, met een honing slinger. ze hielpen me daarbij echt goed! het probleem is opgelost. ja ik ben gek op deze shop
Lid van WebwinkelKeur sinds 2015
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Impartially managed by WebwinkelKeur. Read our policy and terms.
- marjet bruijnen
- Rik
eerste keer bij hen gekocht, topkwaliteit en zeer snel en correct geleverd, volgende aankopen zijn weer bij hen !
Hoe zou je Imkershop.nl beoordelen?
- Karin
airfree imkerjack en broek, zijn top. Ik had er al heel wat jaren één, maar nu toch stilaan aan vervanging toe. Heel positie is dat de engelse kap nu een breder gezichtsveld heeft, flinke verbetering voor mij
- Theo Ammerlaan
Ben altijd wel tevreden met de spullen maar pas 30 kunstof afstand houders besteld en op elke houder zat een stikker 2 uur bezig geweest om de stikkers te verwijderen en plakvrij te krijgen
- Jamal
Ik ben zeer tevreden over deze webshop voor imkerbenodigdheden. De levering was snel, de producten zijn van uitstekende kwaliteit en alles was perfect verpakt. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Als er een fout of probleem is, reageren ze snel en lossen ze het netjes op. Zeker een aanrader voor iedere imker!
- Rob
Alles dik voor elkaar