Inktpatronenexpress

Inktpatronenexpress

Goedkope A kwaliteit inktcartridges en lasertoners tegen de goedkoopste prijzen van Nederland.

Wij leveren o.a. inkt navulinkt inkt cartridges laser toners en navulbare cartridges allemaal van een zeer hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Bent u op zoek naar goede en vooral goedkope inktcartridges dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Inktpatronenexpress.nl team

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.