Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Jachtinstinct Professioneel

Lange Hezelstraat 93
6511CE Nijmegen
Bezoek alleen op afspraak
06-15888819
KvK 64171892

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Jachtinstinct Professioneel

Gemiddelde beoordeling

10,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Jachtinstinct Professioneel

Jachtinstinct Dierenvoeding beoordeelde op 2018-05-15

LET WEL: wij zijn zowel met onze normale webwinkel (www.jachtinstinct.nl) als met onze Jachtinstinct Professioneel-webwinkel (www.jachtinstinctprofessioneel.nl) gecertificeerd door Stichting Webwinkelkeur. Wij verzoeken u echter om uw beoordeling te plaatsen op de reguliere profielpagina van Jachtinstinct bij Stichting Webwinkelkeur. Zo verzamelen we de beoordelingen op één centraal punt en hebben geïnteresseerden én onze klanten steeds een actueel totaaloverzicht van onze kwaliteit en service. Ga daarom s.v.p. naar https://www.webwinkelkeur.nl/leden/Jachtinstinct-Dierenvoeding_1201587.html als u een review wilt plaatsen. Hartelijk dank! Met huisdiervriendelijke groet, Jachtinstinct Dierenvoeding

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.