Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Juwelier de Vaal

Hoofdstraat 46
2861AR Bergambacht
0641012598, 0182356141
KvK 52240134

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Juwelier de Vaal

Gemiddelde beoordeling

9,5

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Juwelier de Vaal

M Baerecke beoordeelde op 2019-03-20

Super snelle en fijne service!!!

Juwelier de Vaal

Ingeborg Bovendeert beoordeelde op 2019-01-03

Geheel netjes en zelfs mooi ingepakt. Snel geleverd ondanks de feestdagen.

Juwelier de Vaal

Susan Van Schaijk beoordeelde op 2018-12-30

Ze belden al snel na t plaatsen Vd bestelling met wat bevestigingsvragen, oa het lettertype voor de gravure. Mooi ingepakt, snel geleverd, mooi gegraveerd, super!! Hele goede service! Kan iedereen aanbevelen hier te kopen!!

Juwelier de Vaal

Haider Maulabaks beoordeelde op 2018-12-24

Goede service.. aanrader...

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.