Mani Vivendi

De Inschrijvings naam bij kamer van Koophandel is ManiVi wat iets korter is dan hetgeen de consument te zien krijgt.
Ik ben de webwinkel aan het professionaliseren met geheel nieuwe software. Daar moet ook het keurmerk op komen niet op de huidige. De nieuwe webwinkel is in beta te vinden op http://mani-vivendi.webshopapp.com/ . Als die gereed is wordt de winkel verplaatst naar www.manivivendi.nl. Graag dus mijn nieuwe webwinkel keuren. De huidige winkel vervalt namelijk geheel

De zekerheden van https://www.manivivendi.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.