Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

MetalForm Benelux

Bruinjoost 16
1241HN Kortenhoef
0653181406
KvK 56966717

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
MetalForm Benelux

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
MetalForm Benelux

Paul V. (België) beoordeelde op 2019-07-09

We hebben onlangs bij MetalForm Benelux een gietijzeren kroonluchter besteld voor een prieel. Communicatie over aanpassingen naar onze wensen verliep heel vlot. De levertijd was volgens afspraak en de kroonluchter was keurig verpakt. Mooi afgewerkt zoals we het gehoopt hadden. MetalForm Benelux is dus zeker een aanrader!

MetalForm Benelux

Marjolein Visser, Hilversum beoordeelde op 2017-12-13

Ik heb onlangs een gietijzeren hekwerk besteld voor mijn balkon. De materialen waren netjes verpakt. Het inmeten en laten plaatsen heb ik door mijn tuinman laten doen. Ik heb al verschillende complimenten gekregen en iedereen wil weten waar ik mijn prachtige, unieke gietijzeren hek heb gekocht. Bij MetalForm dus!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.