MijnLeggings
Plus Size Leggings, Zwangerschap Leggings, Meisjes Leggings, Winter Leggings

Leggings zijn er in alle soorten en maten en met de leukste printjes en toffe kleurtjes. Leggings zijn superfijn om in te chillen, te sporten, zwanger in te zijn of er gewoon fabuleus goed uit te zien!

Leggings Plus Size

Wij bieden plus size leggings aan, omdat wij vinden dat iedereen dit comfortabele alternatief voor een broek aan moet kunnen. Dames met iets meer vorm en grotere maten zijn bij ons dus aan het juiste adres. Ben je op zoek naar grote maten leggings met of zonder print, lang of kort tot boven de knie, zwangerschapsleggings, meisjesleggings: mijnleggings.nl is hét adres!

Leggings voor elke gelegenheid
Leggings zijn door de jaren heen gebombardeerd als het meest ideale kledingstuk, maar heeft ook momenten gekend dat het ‘not done’ was om te dragen. Bijzonder hoe mode werkt, nietwaar!? Wanneer je lang genoeg wacht komt kleding van vroeger vanzelf weer in de mode. Vandaag de dag zijn leggings niet meer weg te denken in de garderobe van elke vrouw. Ook de plus size leggings bij dames met een maatje meer zijn een gegeven. Een heerlijke sportlegging voor in de sportschool of yoga is een must. Grote maten leggings met toffe printjes, hippe kleuren en grappige designs gaan perfect onder een jurkje of tuniekje. Je maakt het plaatje helemaal compleet met een paar leuke laarzen of boots.

Korte plus size leggings ofwel, wielrenbroekjes
Soms is een korte plus size legging (wielrenbroekje) precies wat je nodig hebt. De korte plus size leggings zijn perfect voor in de zomer om onder een jurkje te dragen. Het voorkomt dat je benen tegen elkaar schuren en dat je vervelende irritatieplekken krijgt. Ben je op zoek naar een wielrenbroekje, kijk dan zeker even bij onze collectie. We hebben een aantal keuzes voor je in verschillende kleuren.
De zekerheden van https://www.mijnleggings.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.