Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Natuursteenvoordelig heeft 11 4 ster reviews 11
Natuursteenvoordelig heeft 0 3 ster reviews 0
Natuursteenvoordelig heeft 0 2 ster reviews 0
Natuursteenvoordelig heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Jelle

Snelle levering en mooie producten!

2. Dylan

Top service! Vanwege leveringsproblemen elders ben ik snel op zoek gegaan naar iets anders, zo ben ik bij natuursteenvoordelig uitgekomen. Toen ik belde werd de telefoon gelijk opgenomen. Dat verbaasde me al en toen ik zei wat er nodig was, werd er gelijk actie ondernomen. Voorraad was er en de snelle Leverdatum kwam precies uit! Toen de prijs.. een stuk goedkoper dan waar dan ook te vinden! Verder werd ik goed op de hoogte gehouden en was het contact uitstekend. Bedankt Jelle van Natuursteenvoordelig!

3. Hoe zou je Natuursteenvoordelig beoordelen?

4. Tamara van den Bosch

Wat een top bedrijf is dit! Een verademing om weer eens zo'n fijne ervaring te hebben! We kenden het niet dus toch maar weer afwachten hoe alles zal verlopen. Maar gelukkig heeft alles heel positief uitgepakt. Communicatie is helemaal top, Jelle reageert direct. Hij denkt met je mee, neemt de tijd voor al je vragen. Uiteindelijk keramische tegels voor de achtertuin besteld. Precies op tijd geleverd en de tegels zijn erg mooi en goed. Top om weer eens zo'n fijne ervaring te hebben, krijg je weer wat vertrouwen van... Dank je wel Jelle, voor de meerdere goed beantwoorde telefoontjes 😀

5. gerwin

Wat een leuk jong fris direct en correct bedrijf!! Keurig behandeld afspraken nagekomen precies zoals het hoort. Aanbevelingswaardig !!

6. Alex

Vijverrand die ik nodig had, was niet op voorraad. Men heeft met collega geschakeld, die had wel de juiste rand. Meteen besteld en na betaling meteen afhaalafspraak gemaakt. Top geregeld!!

7. De Weldam Tuinen

Tufstenen besteld die niet overal meer leverbaar zijn, hier wel voldoende op voorraad en snel geleverd!