Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

PhoneSupply

Voorstraat 49
1931 AH Egmond aan Zee
Dit is geen bezoekadres
072 - 2029 350
KvK 34357566

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
PhoneSupply

Gemiddelde beoordeling

10,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
PhoneSupply

Louise beoordeelde op 2019-05-21

Na bestelling en maandenlang contact met een andere leverancier, konden zij de juiste kabel uiteindelijk toch niet leveren. Tijdens een Google zoektocht bij AppelOplader uitgekomen die een 3 meter lange iPad kabel had met nylon afwerking heeft, wat wij nodig hebben voor onze iPad standaard tijdens beurzen. Mijn twijfel via het contactformulier uitgelegd, snel en vriendelijk geholpen door Frank. Zelfs na klacht, die uiteindelijk onterecht bleek van onze kant door een misverstand, bleef Frank vriendelijk en behulpzaam. De kabel zojuist getest en nu kunnen we eindelijk écht gebruik maken van de iPad standaard!

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.