Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Tuinartikels.nl

Hoenderberg 10
4708HN Roosendaal
084-8826324
KvK 54542464

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Tuinartikels.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

2014

Mystery shopper beoordeelde op 2014-08-18

We hebben de webwinkel Goedkope Kinderfietsjes onlangs verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een belangstellende voor de meisjesfiets Yupeeh Rose 12 inch. Dit leek onze fictieve mysteryshopper een mooi cadeau voor haar dochter. We vroegen aan de webwinkel wat de periode zou zijn tussen het bestellen en het geleverd krijgen van het product. Daarnaast vroegen we aan de webwinkel of er een testrit gemaakt kon worden op de fiets. Mocht deze dan niet erg bevallen dan zouden we de fiets graag omruilen/retourneren. We kregen al spoedig een reactie terug van de webwinkel. Hierin werd aangegeven dat wanneer we de fiets voor 12h00 zouden bestellen het de volgende dag in huis zou zijn. Het ruilen/retourneren kon alleen wanneer de verpakking zoveel mogelijk intact gebleven was en er geen schade was aan de fiets. Dit is conform de afkoelingsperiode: de consument moet netjes omgaan met het product alsware hij/zij het koopt in de winkel. Dankzij de spoedige reactie van de webwinkel zijn we zeer tevreden over de klantenservice. We beoordelen de webwinkel dan ook met de voltallige vijf sterren.

Tuinartikels.nl

Alexander Pijnenburg beoordeelde op 2014-07-24

Perfecte service tot nu toe, nog geen ervaring gehad met nazorg of garantie. Op zondag besteld, maandag de bevestiging en geleverd op dinsdag en dat voor een scherpe prijs. Kan het iedereen aanbevelen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.