Versenoten.nl

Versenoten.nl

Versenoten.nl | Uw online notenshop om uw noten te bestellen.

Versenoten.nl biedt een ruim assortiment aan Pinda's, Noten, Zuidvruchten, Superfoods, Rijstcrackers, Pitten & Zaden.
Met bijna 50 jaar ervaring met markten door het land leveren wij alle producten dagvers! Door een snelle levering en een veilige betaalmethode bestelt u gemakkelijk en snel.

Wacht niet langer en bestel snel op www.versenoten.nl.
Wij wensen u veel smaakgenot!

De zekerheden van https://www.versenoten.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.