Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Visgraatshop.nl

Spekstraat 13
5275 JG Den Dungen
Bezoek alleen op afspraak
073 2340808
KvK 17135743

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Visgraatshop.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Visgraatshop.nl

Kimberley Pfaff beoordeelde op 2019-08-19

Super! De communicatie verliep snel en top.

Visgraatshop.nl

Toine en Linda beoordeelde op 2019-07-17

Helemaal tevreden, goede kwaliteit, zeer maatvast, inclusief naturel lak en daardoor zelf goed te leggen (in ons geval verlijmd op plavuizen vloer met vloerverwarming). Door de snelle levering en top prijs aan het eind van het weekend een vloer die anders buiten ons budget had gelegen en waar we ook nog eens weken op hadden moeten wachten.

Visgraatshop.nl

Jorieke Schutte beoordeelde op 2019-07-13

Mooie vloer zoals omschreven en van goede kwaliteit. Prettig contact met de verkoper en deskundig advies. Vloer was gemakkelijk te leggen. Wij zijn na 2 jaar nog steeds super blij met onze gelakte visgraat vloer die het zelfs in de keuken perfect doet.

Visgraatshop.nl

Dré beoordeelde op 2019-07-07

We zijn heel erg tevreden met de kwaliteit van de visgraat vloer en dat voor een super scherpe prijs. Ook de goede service, snelle reactietijd en het prettige contact heeft ons tevreden gesteld. Een absolute aanrader!!

Visgraatshop.nl

Terence beoordeelde op 2019-07-07

Top!

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.