Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Wagenberg 2-Wielers

Schoonenburgseweg 4
6611 AB Overasselt
024-6221305
KvK 58493069

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Wagenberg 2-Wielers

Gemiddelde beoordeling

8,7

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

33%

0%

2019
Wagenberg 2-Wielers

Amir beoordeelde op 2019-08-16

Mooie Wielier mtb gekocht via mail contact. Informatie en advies was goed. Bij aflevering via TNT was de achter derailleur krom. Omdat ik ver van de winkel woon, heb ik de fiets naar een winkel waar door de verkoper was aanbevolen gebracht. Bij overleg kreeg ik geen enkele medewerking en wat de kosten zijn, is volledig voor mijn eigen rekening. Geen enkele medewerking wat ik erg jammer vind voor zo'n mooie en dure fiets.


Reactie van Wagenberg 2-Wielers:
We betreuren deze reactie en hebben u aangeboden het ongemak te verhelpen, via een lokaal servicepunt.
Wagenberg 2-Wielers

Joël beoordeelde op 2019-06-13

Uitstekende service!! En snelle levering!!
Goed contact!!

Wagenberg 2-Wielers

Sjoerd beoordeelde op 2019-01-15

Duidelijke website, snel gevonden waar ik naar opzoek was.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.