Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

de Stunthal webshop

Zuidvliet 200
8921BN Leeuwarden
0582134921
KvK 01063810

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
de Stunthal webshop

Gemiddelde beoordeling

7,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2019
de Stunthal webshop

Gerrit Smit beoordeelde op 2019-06-08

alles liep gewoon goed

de Stunthal webshop

Niels beoordeelde op 2019-03-04

Snelle levering, goed verpakt en hele goede prijs.

Verzendtijd
Prijs/kwaliteit-verhouding
Assortiment
Bestelproces
de Stunthal webshop

Arno beoordeelde op 2019-01-02

Ik heb vrijdag besteld en mijn bestelling ligt nu (woensdag) nog bij DHL sorteren te wachten ?? Toch jammer, zal wel door de jaarwisseling komen. Voor mij de eerste en laatste keer om iets bij de stunthal te bestellen tenzij ze met een acceptabele compensatie komen.

Verzendtijd
Prijs/kwaliteit-verhouding
Assortiment
Bestelproces
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.