Na gezellig ontvangen te zijn in de showroom door de twee enthousiaste jonge eigenaren hebben wij 6 eetkamerstoelen en 2 fauteuils gekocht. De eetkamerstoelen werden na 4 dagen al geleverd, helemaal top! Het duurde 5 weken voordat we de Barcelona's kregen, maar deze zijn inmiddels ook op voorraad, we werden gebeld door de koerier voor de levering. Erg fijn.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2012 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Elsa van Diepen
- Kristel Muis
Onlangs bij Designerstoelen.nl nieuwe eetkamerstoelen gekocht. Super stoelen voor een leuke prijs. Een echte aanrader.
Hoe zou je eyoba beoordelen?
- Diana
De stoelen die ik besteld heb waren er al binnen een paar dagen (supersnel!!) en van geweldige kwaliteit. Echt een aanrader deze webshop!
- Ilse Vermolen
Afgelopen week mijn Melbou fauteuils en Rohe eetkamerstoelen ontvangen, erg goede kwaliteit! heb er wel even op moeten wachten, stoelen waren niet op voorraad. Uiteindelijk is het zeker het wachten waard geweest. Werd ook zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van de status! Top service, Bedankt!
- Tim de Jong
Een poos geleden heb ik 2 witte barcelona stoelen + hockers besteld op Designerstoelen.nl, heb ze inmiddels al een aantal weken binnen en ben er enorm tevreden mee. De stoelen zijn van uitstekende kwaliteit, zowel het frame als het leder. Graag wil ik even een kort positief woordje houden over de uitstekende service. s'Avonds om 22:30 kon ik ze nog via de chat en telefonisch bereiken!
- Wouter
Geweldige klantenservice, eerst via livechat contact gehad en vragen werden goed beantwoord. Vervolgens nog telefonisch contact gehad en wederom netjes geholpen. De stoelen werden keurig bezorgd na een week en bevallen tot nu toe prima. -