Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

nize-products

Hackfoirtstraat 21
5975XN Sevenum
0613645779
KvK 642996940000

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
nize-products

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
nize-products

Driesen verhuur beoordeelde op 2017-08-28

Zeer tevreden we had een vraag over een machiche zijn echt goed beraden welke machine het meest geschikt was voor ons
Snel bestelde
Snel geleverd
Compleet gebruiksklaar

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
nize-products

Harmdehoogte@gmail.com beoordeelde op 2017-08-15

Ik heb een compressor gekocht 200 euro was aan de lichte kant advies nize koop een zwaar de bij ons ik heb hier nog een staan oké kost 335.80 voor uit betalen ok akkoord. de zwaar de gekregen de lichte terug bestuurt volgens af spraak nu mijn 200 euro graag terug verwachten en bellen krijg ik te horen doos stuk beschadigt nee voor koppig geen geld terug stuur hem eerst na de fabriek om na te laten kijken neemt haast geen telefoon op reageert boos of geen reactie dit is Nico Zeegers van nize products hack foitstraat 21 sevenum
Kvk nr 64 299 69 4 0000

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van nize-products:
Meneer heeft inderdaad een compressor en een breekhamer aangeschaft, meneer vond het tijdens het bestellen niet nodig om informatie op te vragen, welke machine geschikt is voor zijn doeleinden. Echter was de compressor te licht voor de werkzaamheden, die meneer in gedachten had. Meneer heeft desondanks de machine in gebruik genomen, met het gevolg dat de machine onherstelbaar beschadigd is. Nadat hij hierover eerst contact gezocht heeft met onze importeur, komt hij met het verhaal naar ons. Bij onze importeur heeft hij verklaart dat hij de machine, te zwaar gebruikt heeft.
Hierop hebben wij hem geadviseerd om een zwaardere machine aan te schaffen, en hebben hem nog een retour label gestuurd. Wij hebben hem aangeboden mits de machine in nette orde is dat wij de machine zouden crediteren. Echter bleek toen de machine aankwam dat er geen doos meer bij zit, ook bleek dat de sticker van de machine af was en het wieltje gebroken is. (motorisch was de compressor ook niet correct)
Omdat hij niet in goede staat was, hebben wij voor de beste man gekeken als het onder garantie valt. Onze importeur zegt hierop dat meneer hem zelf verkeerd gebruikt heeft, en door zijn gesprek en verklaring aan de importeur valt de schade niet onder de garantievoorwaarden. (schade door verkeerd gebruik van machine)
Als meneer onder het kopje contact gekeken zou hebben, dan zou hij zien dat wij op maandag vanaf 15:00 uur te bereiken zijn!
Naar 15:00 bleek dat wij veel gemiste oproepen hadden en hebben wij contact met meneer gezocht
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.