Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

www.prijsberekening.nl heeft 0 4 ster reviews 0
www.prijsberekening.nl heeft 0 3 ster reviews 0
www.prijsberekening.nl heeft 0 2 ster reviews 0
www.prijsberekening.nl heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Michael

Nav een positieve ervaring een aantal jaren geleden ook nu weer in zee gegaan. Deze keer voor twee kozijnen van ca 1,2 x 3m met geïntegreerde rolluiken. Perfecte begeleiding en vlot antwoord op vragen. Actieve en zeer prettige communicatie met Arno. Levering perfect volgens afspraak. Wederom een fijne ervaring. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.

2. Michel

Een kozijn gekocht via deze webwinkel. Erg goed geholpen met de keuze en de levering. Tevens gekoppeld aan een goed montagebedrijf. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Aanrader.

3. Hoe zou je www.prijsberekening.nl beoordelen?

4. Frans

Kwaliteit en service uitstekend.

5. Sander

Ik heb kozijnen besteld bij http://kozijnenwebwinkel.nu/. De kozijnen die ze leveren van Kochs zijn van zeer goede kwaliteit. Wij wilden kozijnen hebben die vergelijkbaar waren met kozijnen die we enkele jaren geleden hebben geplaatst. Arno is zeer attent! Hij begeleide me goed bij de ins en outs, de maatvoering en het bestellen van de producten. Vragen die hij niet wist, stelde hij bij de fabrikant en voorzag mij zeer snel van antwoord. Een hele fijne man om zaken mee te doen. Nam uitgebreid de tijd om mij als klant goed te helpen.

6. René

goede prijs, goede service. zelfs nadat ik me zelf vergist had met hoogte/ breedte van een kozijn werd dit adequaat opgepakt. ik kon zelfs de kozijnen bij de fabrikant ophalen om zo transportkosten te besparen.

7. Thomas Smit

Via Kozijnenwebwinkel.nu heb ik vier kozijnen besteld voor de tweede verdieping. Na enige twijfel of ik ze zelf zou plaatsen, ben ik toch overstag gegaan door de vakkundige hulp van de werkvoorbereiding van de kozijnenwebwinkel die het hele proces van inmeten tot levering en nazorg heeft begeleid. Zowel de prijs als levering van de Kochs kozijnen met een grote vrachtwagen was verder keurig in orde. Communicatie via mail en eventueel telefoon liep voorspoedig.