DAPR Fashion
De 2 webwinkel(s) van DAPR Fashion samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 772 klanten.
Ute Holtz
Hervorragender Service: schnelle Bearbeitung, zeitnahe Lieferung, liebevolle Verpackung, tadellose Verarbeitung. Rundherum erstklassig‼️
Clasien Melissen
Snel geleverd. Mooi ingepakt en een lief kaartje er bij. Heel blij mee en een mooie kleur, bordeaux.
Jens Rasmussen
Super süß und liebevoll verpackt! Top Service, schnelle Lieferung! Einfach nur super!
Trudy de Jong - v/d Heuvel
Met aandacht verpakt, snelle levering.
Voldoet helemaal aan onze verwachting.
A. Kuijpers
Prachtige materialen, mooie kleuren, perfect afgewerkt en een hele snelle en persoonlijke service!
J. Hejjas-Boone
Mooie kwaliteit n supersnelle levering. Blij mee!
E.M Janssen
Mooie rode cape gekocht, liefdevol verpakt voor verzending, keurig op tijd bezorgd. Fijne stof en mooie kwaliteit.
Hier gaan we heel veel plezier van beleven. (Als er al een minpuntje is: ik vind het geheel alleen nogal prijzig.) -
Beate S.
Reibungsloser Vorgang und zügige Lieferung. Es kam ein Päckchens - wie ein Geschenk - und noch dazu ein handgeschriebener Gruß. Die Ware einwandfrei. Ganz toll. Danke dafür!
Antwoord van daprfashion.deVielen Dank für Ihre schöne Bewertung, wir freuen uns sehr darüber. :-)
Karin Tinnemans
Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij, geweldig product.
Marijke Teunissen
Mooie kwaliteit. Goede pasvorm
Maria
voor mij een geweldige vervanger voor een jas. Ik zou iedereen die in een rolstoel zit willen aanraden zo'n cape/poncho te kopen
Henny
Mooie poncho, makkelijk aantrekken, snelle levering. Heel misschien zou het makkelijker zijn als er openingen zitten om handen door te steken. In zomer is dat niet koud
Vera Geeraerts
Prachtige kwaliteit. Is wel prijzig maar is te begrijpen gezien de kwaliteit en afwerking. De mogelijkheid om met drukknopen mouwen te vormen zou niet slecht zijn
Janette Sleutelbloem
Snelle levering. Mooi kleur, goede kwaliteit. Persoonlijk kaartje en een leuke speld/hanger. Bewoonster was er erg blij mee!
Tessa
Prachtige stoffen, snelle en persoonlijke reactie op vragen, snelle levering en maatwerk geen probleem! Uitstekende webwinkel!
Antwoord van DAPR FashionWat leuk om te lezen! Veel plezier met de ommetjes 😀
Annie Brouwer
super cape, Goeie aankoop. Zeer fijn in het gebruik.
Aanrader! -
H. Hakkenberg
Een prachtige cape voor rolstoelgebruikers, ook snel geleverd. Alleen jammer dat er aan de binnenzijde geen bandjes zitten waar de handen door kunnen tegen het opwaaien!
Marijke VandenBroek
Wederom verpakt als een cadeautje. Mooi gebloemde zomercape, laat het zonnetje maar komen
Uta Remmers
Sehr gutes Preis Leistung Verhältniss. Super Qualität, ich bin sehr zufrieden
Edith Janssen-Stockmans
Goede service en ook heel fijn van een persoonlijk kaartje erbij.
min punt is dat ik op de site aangaf het pakket bij een post nl punt bezorgd wou hebben en deze toch thuis werd geleverd.
Omdat ik iedere dag werk werd het pakket bij een ander huisnummer in de straat geleverd.Antwoord van DAPR FashionFijn om te horen dat je blij bent met onze service :-)
Jammer dat bij de bezorging iets niet helemaal goed is gegaan. Wij zullen de instellingen van onze software nalopen om te kijken of daar iets scheef zit.
Fijne dag!