Mr Snoep icon

Mr Snoep

De 4 webwinkel(s) van Mr Snoep samengevoegd worden beoordeling met een 8,8 door 2.700 klanten.

8,8

• Ilham Ahkim

Perfect

• Gerdy Uit de Bosch
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Ik heb 400 gram trekdrop besteld voor 20 euro incl verzendkosten en krijg 1 zakje met 8 stuks trekdrop

Antwoord van Mr Snoep

En de 20 euro is met € 6.95 verzendkosten! Dus wel even redelijk blijven.

• nel Van der linden

goede service

• Mm
    Review voor Desnoepbox

Wat een enorme teleurstelling. Deze snoepbox is echt waardeloos en absoluut zijn geld niet waard. Ik had iets leuks verwacht, maar wat ik kreeg was ronduit slecht. Het meeste snoep was keihard, taai en smaakte alsof het al maanden (of langer) oud was. Sommige smaken waren gewoon vies en totaal niet fris.

Voor deze prijs verwacht je kwaliteit, maar dit voelt meer alsof restpartijen of oud snoep zijn gebruikt. De prijs-kwaliteitverhouding is compleet zoek. Het is echt zonde van je geld en ik voel me eerlijk gezegd opgelicht. Dit heeft niks te maken met een leuke snoepbox, maar alles met slechte

Antwoord van Desnoepbox

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat u onze snoepbox zo heeft ervaren. Deze box is een speciale actie voor koopjesjagers via VakantieVeilingen met een waarde van €20 en bevat circa 1,5 kg schepsnoep plus extra snoep. De inhoud komt overeen met de aanbieding.

Al ons snoep wordt dagelijks vers verpakt, dus wij herkennen ons niet in het beeld dat het oud zou zijn.

We vinden het jammer dat uw ervaring niet naar verwachting was en

Team De Snoepbox

• Elke Van Engel

Super goeie spekken 👍👍👍👍

• JFM
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Mr snoep heeft het bedrag terug gestort van de strekdrop die ik heb besteld en jammer nooit is aangekomen maar mr snoep heeft dit dus terug betaal dat vind ik netjes en de strekdrop is heerlijk
    Gr mr snoep gewoon rustig blijfen dan komt alles goed. Dit is een tip😄

Bedankt voor je review.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Tegelijk willen we aangeven dat wij je inmiddels meerdere e-mails hebben gestuurd waarin duidelijk staat dat de bezorging fout is gegaan en dat het pakket opnieuw onderweg is.

We willen je daarom vriendelijk verzoeken om deze berichten goed door te nemen en nog even geduld te hebben totdat je bestelling wordt geleverd.

Zodra je het pakket hebt ontvangen en alles naar wens is opgelost, gaan we er vanuit dat je deze review ook netjes aanpast.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

• yves Blaton
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Super snel geleverd. En super lekker

• Jos Deman
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Levering was snel en goede kwalitijd

• Marcus Belmans
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Alles ging goed , snelle levering en de kleinkinderen en ik vonden het gewoon heel lekker.

• Tony Peeters
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Zou geleverd zijn, maar niks gezien. Nu zou het bij een

Bedankt voor uw review.

Wanneer er vragen zijn over een bestelling of levering, is het plaatsen van een review helaas niet de juiste manier om dit op te lossen. Wij zien namelijk dat er op geen enkele manier contact met ons is opgenomen voordat deze review werd geplaatst.

Volgens de track & trace informatie van de vervoerder is het pakket op 14 maart om 14:31 afgehaald.

Mocht er toch onduidelijkheid zijn over de levering, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen zodat we dit samen kunnen bekijken.

Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om deze review aan te passen.

Team Mr Snoep

• Aalt de Vries
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Supersnel geleverd! Ff gauw die kilo wegwerken en nieuw bestellen

• Denise
    Geverifieerde klant van Easypainter

Zeer tevreden over Easypainter! Ik heb een hele fijne ervaring met Easypainter. De bestelling was eenvoudig geplaatst en werd snel en netjes geleverd. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en doen precies wat ze beloven. Hier bestel ik zeker vaker. Absoluut een aanrader!

• Anita De Haan
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Heel netjes en snel bezorgd en voor herhaling vatbaar

• Carla Meijer
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Heerlijk drop echt van vroeger!

• W. Meester
    Geverifieerde klant van Desnoepbox

Lekkere drop en snelle bezorging.

Antwoord van Desnoepbox

Bedankt voor u mooie review

• Fatima Issarti
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Heel goed en de levering top

• Kitty Mulder
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snel binnen. Alles smaakt lekker. Prijs kwaliteit is in orde.

• Suzette Van Wingerden
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snoep is lekker en snel geleverd, maar klantenservice laat nog wel wat te wensen. Verkeerde snoepmix gekregen, vervolgens de klantenservice gemaild, die om 22:43 op een zondagavond reageren dat de inhoud van de snoepmix soms veranderd. Op hun website gekeken en wat blijkt, ik heb gewoon een andere mix gekregen met een soortgelijke naam. Foutjes kunnen gebeuren, daar eigenaarschap over nemen hoort er dan ook bij.

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat het snoep lekker was en snel is geleverd 🍬

Wat betreft de snoepmix: in de productomschrijving vermelden wij dat de samenstelling per levering kan verschillen. Dit doen we bewust, omdat onze mixen soms licht variëren door voorraad en beschikbaarheid. Zo blijft elke mix een leuke verrassing.

In jouw geval is er geen andere mix verstuurd, maar een variant binnen dezelfde lijn. Dat dit verwarrend kan overkomen begrijpen we, en daarvoor onze excuses.

We hebben je daarnaast een kortingscode aangeboden als tegemoetkoming. Jammer dat dit niet is meegenomen in je beoordeling, maar uiteraard respecteren we je ervaring.

Fouten kunnen gebeuren en we doen altijd ons best om zo snel mogelijk te reageren ook buiten reguliere tijden om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Mocht je er toch nog samen uit willen komen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Team Mr Snoep

• Maris
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Eindelijk weer de lekkerste (s)trekdrop! 1,5 kost veel, maar het was mij het waard!