Mr Snoep icon

Mr Snoep

De 1 webwinkel(s) van Mr Snoep samengevoegd worden beoordeling met een 8,8 door 812 klanten.

8,8

Taal

• Bianca
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snelle levering, netjes verpakt, goed product (ik kocht suikervrij snoep)

• Silvia
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Bestellung klappte super und die Lieferung erfolgte sehr schnell.

• Cindy De Valk
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snelle levering en goed verpakt

• Haico Cornelissen
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Prima site en snel geleverd!

• Wilma Gielis
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snelle levering en ze zijn heerlijk

• Ties Derks van de Ven

En nog steeds.

• Nicky van der Vlieger
    Review voor Mr Snoep

Ruime keuze en verbeterd assortiment. lekkere snoep. Alleen moet je de salmiak gekoeld of goed droog bewaren, want dat heeft de eigenschap dat het aan elkaar gaat plakken

• M Verduin

Product besteld,
    Werdt aan gegeven dat het opvooraad was,
    Maar later thuis bezorgd bleek van niet.

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor deze review, jammer wat u niet te tevreden met omdat één product niet geleverd is.

Tijdens het inpakken is deze beschadigd en konden wij deze niet versturen.
    Daarom heeft u deze niet ontvangen, meestal wordt dat op de pakbon vermeld.

Hopelijk zijn de overige 5 producten wel naar wens?

• Wout Scheurwater
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Voldoet aan de verwachtingen.

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor deze mooie review

• MC Da Costa

Goede service en prizen

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor deze mooie review

• Len

Ziet er heel goed uit.

• Eva Diermen
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snoep niets over te klagen,maar wel heel duur. Reden dat ik het kocht kwam door vakantie veilingen. Ik vergat de bijkomende kosten had Het voor 1 euro als dat het was ging het nog wel.M
    aar al bij al is deze snoep zowiezo duur jammer

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor de mooie review. Helaas zijn de suikerprijzen gestegen.

Dit moeten we helaas doorvoeren in de prijzen van onze producten. We proberen de prijzen echter zo laag mogelijk te houden; we zijn een van de voordeligste online snoepwinkels.

• K Rowaan

weinig keuze omdat 6 van de 11 pagina's reeds uitverkochte artikelen bevatte

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor je review. Normaal gesproken zijn uitverkochte artikelen niet zichtbaar. Er was blijkbaar een probleem met de filter op de site.

Verder zijn er nog genoeg van de 490 producten op voorraad, maar ik zag dat je vijf verschillende producten had besteld. We vragen ons daarom af naar welke artikelen je op zoek was.

We vinden een beoordeling van twee sterren jammer en horen graag hoe we kunnen verbeteren.

• Bert
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Aangezien wij geen snoep willen met dierlijke producten, hebben we uit de categorie Vegan Snoep besteld. Ook Spekjes stonden in deze categorie. Helaas blijkt dit product varkensgelatine te bevatten. Mailtje gestuurd, geen reactie. Na een week nogmaals een mail gestuurd en uiteindelijk na 10 dagen een korte reactie: er is inderdaad een fout gemaakt door Mr. Snoep, het product stond ten onrechte bij het vegan snoep. Echter: we hadden maar beter naar de ingrediënten moeten kijken, dan hadden we kunnen zien dat de spekjes in de verkeerde categorie stonden.
    Geen excuses voor de gemaakte fout, want de klant moet maar beter opletten of de informatie van Mr. Snoep wel klopt. De minachting van de klant is duidelijk merkbaar. Als je zo met je klanten omgaat, dan heb je er niet veel van begrepen.

Update n.a.v. reactie van Mr. Snoep: meneer doet 10 dagen over een reactie op een e-mail en nu ineens wilde hij wel snel reageren? Geen 'sorry', of 'wat vervelend', maar zijn eigen fouten neerleggen bij de klant. Ik heb het product niet blindelings gekocht, het stond duidelijk vermeld in de categorie Vegan. Dan mag je er als klant ook vanuit gaan dat het Vegan is. Maar ik had blijkbaar beter moeten kijken of er geen fout is gemaakt door Mr. Snoep. En je dan verschuilen achter een disclaimer! Dit is blijkbaar de werkwijze van Mr. Snoep, Danny Wilmans. Kijk maar eens bij andere reviews met een slechte beoordeling: het is altijd de schuld van de klant. Waardeloos als je zo met je klanten omgaat en niet Webwinkelkeur-waardig.

Beste Bert,

Dit platform is niet de juiste manier om over een klacht te communiceren. We hadden dit liever persoonlijk via e-mail opgelost, onze fout.

We hebben het bedrag voor het product reeds teruggestort.

• A

Goed en snel👌

• Thea Potgieser

• JM

Gloablly nice products

• Dennis
    Review voor Mr Snoep

Heerlijk snoepgoed! Volgende keer bestel ik hier weer. Ruime keuze aan snoepmixen en snoep uit verschillende landen.

• Daisy Vermeerschen
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Alles zoals gewenst eerste maal ik besteld had maar zal nog gebeuren

• Teun de Wit
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Lekker snoep en egoede service