Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Easypainter heeft 48 4 ster reviews 48
Easypainter heeft 1 3 ster reviews 1
Easypainter heeft 3 2 ster reviews 3
Easypainter heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Dennis Manshanden

Top kwaliteit verfproducten

2. Charlotte

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Easypainter.nl. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen volledig aan de verwachtingen. Je merkt direct dat er gekozen wordt voor professionele materialen waar je echt prettig mee kunt werken. De website is overzichtelijk en het bestellen eenvoudig. Fijn om een webshop te vinden waar goede service, snelle levering en kwalitatieve producten samenkomen. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan Easypainter.nl van harte aanbevelen aan zowel professionals als doe-het-zelvers!

3. Hoe zou je Easypainter beoordelen?

4. Wilmans

Goede kwaliteit verf producten, echt een aanrader!

5. Daphne van straten

Mijn eerste bestelling bij Easypainter en direct een positieve ervaring! We hebben onlangs ons eerste huis gekocht en hadden diverse schilderbenodigdheden nodig. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service

6. Denise

Zeer tevreden over Easypainter! Ik heb een hele fijne ervaring met Easypainter. De bestelling was eenvoudig geplaatst en werd snel en netjes geleverd. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en doen precies wat ze beloven. Hier bestel ik zeker vaker. Absoluut een aanrader!

7. R WIthaar

Heel tevreden! Zending naar buitenland was snel binnen!