Klundert Music
De 1 webwinkel(s) van Klundert Music samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 2.950 klanten.
Valentijn
Goede begeleiding in maken van een keuze qua instrument.
Vriendelijke bejegening en service van het personeel -
Angelo Smulders
Wim
Geen problemen met de levering
Music Provider Loredan
Uitstekend service! Vriendelijk, professioneel. Super goed muziek bedrijf
Henk de Bont
Snel en goede communicatie.
Luc van casteren
snel, zeer snel, zeer correct. echt een aanrader
Dan Steenstra Toussaint
Super snelle levering. Top gedaan!
Gijs
Na telefonisch contact de bestelling geplaatst. De gitaar werd heel goed en veilig verpakt en op tijd bij mij thuis bezorgd. Netjes afgesteld en speelklaar.
Diana Damino
Doordat ik niet goed wist wat ik precies moest bestellen heb ik gebeld, ik kreeg een zeer enthousiaste medewerker aan de telefoon die mij heeft uitgelegd wat ik nodig had. Echte service!
Filip
Ontzettend tevreden van Klundert. Wat me vooral verbaasde was dat mijn bestelling supersnel geleverd werd, desondanks deze over de landsgrens naar België moest verscheept worden. Normaal gezien duurt dit 3 dagen bij andere winkels, maar via Klundert was het na anderhalve dag al in huis. Ongelofelijk! Topservice!
De versterker werd in perfecte staat geleverd, goed verpakt en ik ben zeer tevreden met de afhandeling.
Ik raad Klundert aan iedereen aan. Geweldige winkel! -
Snelle levering, top!
Bas B
Top spul
Geert
Super service en snel in huis
Esther Wijga
Peter
Paul Dijkstra
Snel antwoord op vragen. Snelle levering, goede prijzen. Zelfs nog een belletje gehad om te informeren over besteld product. Zeer tevreden.
Alex
Meer tijd en beschikbare medewerkers voor klanten die in de winkel een bezoek nemen.