The Jerky Guys BV
De 1 webwinkel(s) van The Jerky Guys BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 1.555 klanten.
Phillip Teunissen
👌👌👌
paul kamberg
de worsten waren perfect.
de jerky vond ik veel te taai -
Staf Dupont
Lekker en snel
Thijs
De jerky is erg smaakvol echter enorm taai en hard.
De worsten zijn ook erg hard, waarschijnlijk wat (te) oud. Niet bedorven maar eigenlijk niet meer voor consumptie geschikt. -
jb
Zeer lekker en zeer grote stukken jerky beef
Nihal De Munter - Andac
goede service. goed product en snel verzonden.
Sven
Lekker spul, levering duurde idd wat langer maar dat kwam door PostNL, kun je de ondernemer niet op afrekenen. 5 sterren.
Holger Meijer
Werd erg laat geleverd
Wat jammer is want het was een verjaardags kadootje.
Naar aanleiding van review, hebben ze contact met me opgenomen.
Probleem bleek bij PostNL te liggen.
En aanbod gedaan voor een goedmaker.
Ik hier geen gebruik van gemaakt.
Dit is ondernemers schap👍
Naar aanleiding van ri
Daniël Sollier Armstrong
Netjes, goed product en erg lekker
Jeroen Van Hyfte
Lekkere producten
Mark
Product naar 10 dagen pas geleverd, fout ligt bij postNL. Dutchjerky zocht persoonlijk contact om situatie op te lossen. Vriendelijke klantenservice.
Merlin
Echt top service, goed contact via de mail. De smaken zijn top en het vlees echt lekker. Als ik trek heb eet ik dit als snak. Super gezond, maakt afvallen of aan de lijn werken super makkelijk. Door dat het gedroogd is nog meer eiwitten dan normaal vlees.
Ik blijf bestellen! -
Lesley de Rooy
Snelle service -
Frans Wagenveld
Goede service, prima smaak en het is de prijs zeker waard
A Verdonk
Pakketje was kwijt. Snelle en perfecte terugkoppeling en service! Top bedrijf!
Stan Hombergen
Bestelling was snel binnen, alles compleet een een handgeschreven kaart. Top!
Bart Schomaker
Mooi product
Nancy Van Zutphen
Heeeerlijk!!!!Ga zeker vaker bestellen 😊
J. M
Top kwaliteit beef jerkey. Heerlijk van smaak!
Martha
Veel taaier en minder lekker dan vorig jaar, toen ik regelmatig bestelde. De lime/chilli vond ik ook niet echt bijzonder.
Maar ik moet toevoegen dat mijn eerdere bestellingen, in het verleden, positief zijn geweest en de passie en liefde voor wat ze doen altijd merkbaar is.