Cowi Masten B.V.
De 1 webwinkel(s) van Cowi Masten B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 223 klanten.
Carteam Autoservice en Caravancenter Peerdeman
Goede service en zeer goede kwaliteit vlaggen en vlaggenmasten wij maken al jaren gebruik van de goede diensten van Cowi!!
Peter Dob Vloeren
Duidelijke communicatie, snelle levering en zeer netjes gemonteerd.
Zeel tevreden! -
Mike Rutgers
Goede service en uitleg en perfecte installatie
KWVH Hoboken
alles ging vlot
Gea de Jong
Lampen zijn echt top en
Gijsje
Snelle levering, duidelijke info op de site en inmiddels ook alles geïnstalleerd. Super blij mee.
R jansema
Goede service, 'smorgens gebeld en 'smiddags de mast al kunnen ophalen.
Fam. Huisman - Van Koppenhagen
Snel geleverd en fijne communicatie over de tijd van levering
Jeanette Henkel-Gutjahr
Tolle und super freundliche Beratung beim Kauf! Prima, dass ich bei falscher Bestellung aufmerksam gemacht wurde und mir unkompliziert weiter geholfen wurde!
Würde immer wieder bei Cowi Masten kaufen -
Matthias B.
Problemlose Lieferung! Ware ist Qualitativ hochwertig! Würde jederzeit wieder bestellen.
Suzanne Burema
Goed product en prettige service
Bert Oosterhuis
Super snel geleverd. Helemaal compleet.
Maurice van den Enden
Top geholpen aan de telefoon! Levering was zeer snel en uiterst vriendelijk.
Wat zou ik graag willen dat alle bedrijven zo waren TOPSERVICE!!!
Jasper
Twee masten besteld voor onze buurt. We hadden geen grond bevestiging nodig maar we werden heel attent gebeld of dit wel juist was. Er werd dus met ons meegedacht.
De week erop geleverd, heel netjes een leverings bevestiging met foto omdat we niet thuis waren.
Masten zijn echt prachtig en hier gaat de buurt absoluut lang van genieten.
Super bedrijf dat nog werk maakt van klantvriendelijkheid.
Dank
Jasper -
Sander Hupkes
Snelle service, vriendelijke medewerkers
Andreas Härtel
Alles bestens, super Service
Wim Hekkert
Prima service 2 besteld terwijl achteraf 1 moest zijn, mail gestuurd en zelfde moment bedrag gecrediteerd, fijn geregeld
Tineke
Snelle levering en vriendelijk.
Ilse Wijnants
Prachtige vlag voor een goede prijs!
En zeer snelle verzending. -
Velicia
Geen echte reviews
Antwoord van Cowi vlaggen-lichtmastenBeste Velicia,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We betreuren het te horen dat u twijfels heeft over de echtheid van de reviews op onze pagina.
Bij Cowi Masten hechten we veel waarde aan eerlijke en transparante feedback van onze klanten. Alle reviews die u ziet, zijn afkomstig van echte klanten die onze producten/diensten hebben gebruikt. Wij moedigen al onze klanten aan om hun ervaringen te delen, zodat we continu kunnen verbeteren en anderen een realistisch beeld kunnen geven van wat ze kunnen verwachten.
Wij hebben gezocht naar uw gegevens in ons klanten bestand maar u bent niet bij ons bekend. Om deze reden konden wij ook geen contact met u leggen om dit te bespreken.
We nemen uw opmerking zeer serieus en nodigen u graag uit om uw ervaring en zorgen rechtstreeks met ons te bespreken. U kunt ons bereiken via e-mail of telefonisch. We willen graag beter begrijpen waarom u niet overtuigd bent van de echtheid van de reviews
Cowi Masten BV
Email: info@cowi.nl