Wizkom
De 5 webwinkel(s) van Wizkom samengevoegd worden beoordeling met een 8,9 door 2.304 klanten.
Gido Keulen
Super
Sonja Eenhoorn
had het snel binnen
Louis
Uitstekende service
Erwin van Laarhoven
Snelle levering en nette prijzen
Frans Bijl
Jammer , linkse sloten geleverd, en rechtse besteld
Antwoord van Deurbeslag ExpertHi Frans,
Bedankt voor uw review, echter heeft u ook linkse sloten besteld :)
Mocht u de rechtse alsnog willen ontvangen kunt u de verkeerd bestelde retourneren en de juiste bestelling via onze website.
Alvast fijne feestdagen.
Freek -
Henriette Niemeijer
De klantenservice medewerker is vriendelijk en behulpzaam maar afspraken omtrent levering worden niet nagekomen er wordt nu al 6 dagen verteld dat de bestelling verzonden is maar bij de betreffende post nl of dhl is nog steeds niets binnen gekomen. Als ik bel krijg ik het antwoord het pakket gaat vandaag weg maar vervolgens komt er niets. Normaal verzend het bedrijf dezelfde dag en heb ik nooit problemen maar nu kan ik mijn werk niet uitvoeren en beloof ik mijn klanten iets wat ik niet waar kan maken. Ik krijg gewoon niet wat ik betaald heb en wat me beloofd wordt. Ik baal echt
Antwoord van Mozaiektegel.comGoedemiddag Henriette.
Wat vervelend, dat begrijpen we!
Helaas zijn er meerder problemen bij postnl.
ik stel voor dat we het pakket opnieuw verzenden met DHL. vandaag !
Komt in orde. -
Emiel van de Beek
Mooie prijzen en goede service.
J.J
Vlotte levering
Monique Roose
Snelle levering alles top
Jos Franken
De eerste bestelling werd via de gewone post verstuurd. Na een week gebeld waar mijn bestelling bleef. Het was opgestuurd maar ze stuurden het nog een keer via de pakket dienst. Deze was de volgende dag binnen. Super tevreden met deze service. Toto op de dag van vandaag is het pakketje via de gewone post niet ontvangen.
Marleen Van Britsom
Mooie deurklinken , precies zoals verwacht en prima servive !
JJA de Haas
Gouden scharnieren
Kue Cheong
Top zoals verwacht!
P Van de Camp
Goed overzicht in showroom. Duidelijkheid bij bestelling, korte levertijd en mooi beslag ontvangen. Even tijd voor genomen om te monteren, en hele huis weer tevreden. Mooi eindresultaat
H
Na melding van beschadigde handgreep, direct een nieuwe handgreep ontvangen. Zeer tevreden over de afhandeling van de melding.
Antwoord van Deurbeslag ExpertGoedemorgen,
Dat is vervelend om te lezen.
We gaan u vandaag een nieuw exemplaar toezenden !
Freek Langenhuijsen
Deurbeslag-expert -
Jelbrich Sieswerda
Levering duurde eventjes. Ook hele tijd geen info over de levering, maar met twee weken was het gelukkig geleverd.
Tonny
prima beslag voor prima prijs
Iaroslav Tymchyna
Perfekt