123 Spoedrijles

123 Spoedrijles

Wil jij in no-time je autorijbewijs halen?
Kies dan voor 123spoedrijles.nl wij bieden de rijopleiding in 5 dagen. Wil je het wat rustiger aan doen, dat kan ook. Ons advies is wel om in 3 รก 6 weken rijexamen te doen. Na de eerste rijles wordt het praktijkexamen al aangevraagd, mits met geldig theoriecertificaat.
10
11 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 11 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Sanna
  Review voor 123 Spoedrijles

  Duidelijk en doelgericht om mijn rijbewijs mee te halen!

 • S.
  Review voor 123 Spoedrijles

  Top rijinstructeur! Gerard geeft fijn les. Hij neemt alle tijd en legt goed uit. Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de lessen en uitleg die ik heb gehad. Binnen 2,5
  Maanden rijbewijs gehaald! Topper!

 • Hoe beoordeel je 123 Spoedrijles?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Chris
  Review voor 123 Spoedrijles

  Door de lessen van Gerard heb ik in één keer mijn examen gehaald! Gerard is een rustige instructeur die goed kan herkennen waar je nog moeite mee hebt en ook goed kan uitleggen. Deze rijschool is dus zeker een aanrader!

 • Lisanne Weidmann
  Review voor 123 Spoedrijles

  Rijlessen zijn erg goed. Leraar (Gerard) is flexibel en oefent echt met jou wat je moeilijk vindt. Heb voorheen bij een andere rijschool gelest waarbij het steeds niet lukte om te slagen. Ik ben door de lessen van Gerard beter gaan rijden en heb toen toch weer vertrouwen gekregen. Toen is het gelukt om te slagen. En dat terwijl de prijzen bij mijn oude rijschool twee keer zo hoog waren! Als ik het over kon doen was ik direct bij Gerard gaan lessen.

 • Joanna
  Review voor 123 Spoedrijles

  Doordat mijn theorie bijna afliep, via google hier gekomen. Helaas moest het nog iets langer uitgesteld worden door de corona maatregelen. Eenmaal begonnen verliepen de lessen goed met duidelijke uitleg. Gerard is een rustige man die echt ziet waar het probleem ligt en dit ook aanpakt. En inmiddels heb ik dankzij hem mijn rijbewijs gehaald. Dank je wel daarvoor.

 • Ronin
  Review voor 123 Spoedrijles

  Goede rijschool, er wordt rustig en duidelijk uitgelegd, ik kon veel lessen per week doen en heb zowel mijn theorie als mijn praktijk in 1 keer gehaald via start en finish mijn theoriecursus in 1 dag

 • Iman
  Review voor 123 Spoedrijles

  Ik heb bij Gerard in een keer mijn rijbewijs gehaald. De rijlessen waren prettig en leerzaam en sloten goed aan op het examen. Als je een leuke rijschool zoekt, dan raad ik Gerard zeker aan!

 • Oguzhan
  Review voor 123 Spoedrijles

  Via Gerard in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mijn ervaringen met Gerard waren zeer positief. Zeker aan te raden!

 • Aron Boering
  Review voor 123 Spoedrijles

  Ik heb met Gerard altijd erg prettig gereden. Hij heeft veel ervaring en herkent daardoor erg goed waar je moeite mee hebt, en kan je hier vervolgens heel goed mee helpen!

  Antwoord van 123 Spoedrijles

  Hoi Aron, bedankt voor je positieve reactie. Het is helaas niet de eerste keer gelukt om het praktijkexamen te halen. Het belangrijkste is dat je zelfstandig, veilig en vlot aan het verkeer deelneemt. Het autorijden was niet altijd makkelijk voor je, maar nu kan je het gelukkig wel zelf. We hebben samen een goede tijd gehad. Ik wens je veel veilige kilometers toe. Groetjes Gerard.

 • Bjorn van Brakel
  Review voor 123 Spoedrijles

  Goeie rijlessen met veel inhoud
  Veel examenroutes houdt zich netjes aan de afgesproken tijd om te rijden en aan de afspraken legt alles zeer goed uit

  Antwoord van 123 Spoedrijles

  Dank je Bjorn. Je bent bij mij voor 1ste keer geslaagd, terwijl dit voor jou een herexamen was. Ik heb je flink bij moeten schaven de afgelopen 8 uur, maar het is gelukt. Alles in 1 week, rijles en examen. Mooi dat je tevreden bent. Veel rijplezier en veilige kilometers.

 • Geert Emmens
  Review voor 123 Spoedrijles

  Een fantastische heldere, rustige en duidelijke rij-instructeur tijdens mijn lessen en in no time mijn rijbewijs gehaald. En ook nog eens in één keer. Bedankt Gerard!

  Antwoord van 123 Spoedrijles

  Hallo Geert, bedankt voor je positieve reactie. Je hebt een mooie prestatie geleverd op het praktijkexamen, daar ben ik trots op. En nu maar genieten van je wel verdiende autorijbewijs. Je bent niet meer afhankelijk van iedereen, je hoort nu bij de club. Veel veilige kilometers gewenst. Groetjes Gerard.