123Kersttrui
Paul
Mooie trui van goede kwaliteit.
Reanne
Trui werd meteen de volgende dag al geleverd, maar... was helaas de verkeerde maat en kleur. Contact gezocht via de mail: meteen de juiste trui opgestuurd gekregen, met het verzoek de verkeerde terug te sturen, netjes met retoursticker er bij. Goede trui dus ruim voor Kerst binnen: blij mee!
Hoe beoordeel je 123Kersttrui?
Lodé
Op zaterdagavond een kersttrui besteld. Zondagochtend zag ik dat ik de verkeerde maat had besteld. Via mail, telefoon en WhatsApp contact gezocht om de juiste maat nog te krijgen. Via WhatsApp contact gekregen. Zondagmiddag is de goede trui verzonden en maandag al in huis! Topservice. Aanrader!
Justin
Er ging iets niet goed in het bestelproces, waardoor mijn trui niet bezorgd werd. De klantenservice reageerde binnen een paar uur en hebben gelijk een nieuwe opgestuurd. Deze kwam de volgende dag binnen, top service! En dat een week voor kerst!
TOP service! Onze truien kwamen naar een week nog niet binnen. Contact opgenomen en echt gelijk de v
Geweldige Service!
Karina
Mooie truien en super snel binnen. Dag na de avond dat ik het besteld had was de trui al binnen
PatrickB
Zeer mooie truien, beetje vertraging met de levering maar na contact via WhatsApp een snelle oplossing en nu zeer tevreden over de geleverde truien. X-mas here we come. Aanrader
Arjen Maat
INV09044