123Licenties
Jaap van der Leer
Twee licenties besteld op zondag, van één kwam geen activatie-sleutel. Werd maandag alsnog gestuurd. Website met download van software werkte niet.
Ben
Precies geleverd zoals beloofd!
Hoe beoordeel je 123Licenties?
Ron
Snel, duidelijk en volgens afspraak.
Akif
Adobe licentie is geblokkeerd en al een week geen reactie van 123Licenties
Rene
Goede service, super!
Jacques Beursgens
Snel besteld en snel geleverd via een download link. Binnen 15 liep het al!
Sjoerd
Het werkt zoals beloofd.
A.V
Ik heb hier Windows 11 besteld. De licentiecode die ik kreeg was al in gebruik en functioneerde voor mij dus niet. Hierop heb ik mijn geld teruggevraagd. Ze stuurden ongevraagd een andere code en negeerden al mijn communicatie tot mijn partner hen benaderde via zijn mailadres. Tot op heden weigert het bedrijf mij terug te betalen. Ze proberen me tevens om de tuin te leiden met feitelijk onjuiste informatie over hun Algemene Voorwaarden in een poging om mij het wettelijke herroepingsrecht te ontzeggen.
A Budding
Snelle levering en makkelijk te installeren.
Kim
Ik krijg geen reactie op of de licentie nu gekoppeld is aan het opgegeven email adres
René Aalbersberg
Direct te gebruiken, snelle afhandeling en geen levertijd
H.J.M. Verhoeven
Licentie werd snel geleverd; ik had een technisch probleem, dat is in no time met een goede instructie opgelost.
John Bakker
Top geregeld 👍
Maurits Flapper
Procedure was eenvoudig en licentie was geldig.
TS Verkroost
JOÃO BAPTISTA LIMA COELHO
mij bestrling was zo thuis.
Johan K
Direct nadat ik mijn bestelling van office 2024 had afgerond, kreeg ik een mail met key en installatiehandleiding en een link om Office 2024 te downloaden. Installatie en activeren van Office verliep snel en soepel. Als je een account aanmaakt komt je key ook in je account te staan.
Leo Maas
Goede support bij installatieprobleem.
Marcel Merlijn
snel en eenvoudig