123NZ
123NZ maakt reizen en werken in Nieuw-Zeeland zo makkelijk als 1-2-3 met startpakketten en ons reisblog. Jouw working holiday krijgt een vliegende start met 123NZ, de Nieuw-Zeeland specialist. Ons blog wordt geschreven door reiziger voor reizigers dus ook als je gaat backpacken in Nieuw-Zeeland profiteer je van al onze gratis tips op het blog.
De zekerheden van https://www.123NZ.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kia ora. Ik ben Martijn, het reisverslaafde creatieve brein achter 123NZ. Sinds de eerste keer dat ik voet zette op Nieuw-Zeelandse bodem, ben ik verslaafd aan het schitterende land. Ik heb er altijd met veel plezier gewoond en gewerkt.

Ik heb jaren gewerkt bij, wat nu de lokale partner-organisatie van 123NZ is, IEP/Work New Zealand. Daarom weet ik zeker dat de klassieke startpakketten van 123NZ precies bieden wat jij als onafhankelijke reiziger nodig hebt. Vandaar ook dat 123NZ in 2013 gelanceerd is. Vooral ook omdat ik wist hoe tof het team ter plekke is en hoe ze voor je zorgen, ook op momenten dat je het echt nodig hebt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.