123kitshop.nl
Bülent Görgülü
Snel met levering. Prima winkel
Vincent
Wat een super service binnen een dag aan huis geleverd door 123 kitshop zelf speciaal om gereden om mijn kit te bezorgen. De verwerking van de aqaurium kit is echt gewoon goed en binnen 2 dagen droog nu geen lekkage meer. Van mij een DIKKE 10
Hoe beoordeel je 123kitshop.nl?
WTM
Zoals verwacht
Tevreden klant
Overzichtelijk assortiment en snel besteld
Ron Lensen
Snelgeleverd
Dick
Ramsauer kit bij 123 Kitshop besteld. Een van de weinigen die deze hele mooie kit heeft. Keuze uit vele kleuren en soorten. Daardoor precies de kleur kunnen krijgen die ik nodig had.
Super snelle levering.
Voor het mij hét adres om kit te kopen -
Dylan
Goed advies en de volgende dag al in huis.
Product werk hartstikke fijn! -
Carl
Duidelijk, snel, goed!
Wesley (kitbedrijf jonker)
De heren van 123kitshop staan altijd klaar om mij te helpen. Prijs kwaliteit verhouding is goed en de service is op en top. Een dikke 5 sterren!
Higneybouw
Super service! Zeer tevreden over de geselecteerde producten. Zeker een aanrader en ik bestel nergens anders meer!
Rob Boswerger
Makkelijk te verwerken producten, snelle reactie op vragen en daarbij een helder.en goed advies, wij verwerken de spuitlijmen / pur 123 kitshophen bij het isoleren van kelderbakken.
C. Schothuis
Supergoede service en snelle bezorging. Ik ga vaker bestellen.
Schuimvloer.NL
Gebruiken de PUR van 123kitshop voor het afdichten van holle ruimtes voordat we storten, zodat de beton niet wegloopt. Super product, dicht goed af, en hard snel uit. Echt een aanrader!
Jonnie P
Snelle levering en erg tevreden over het product.