123plaktegels.nl
Joke Verbrugge
Snelle service!
Jack Cleuren
Plaktegels zijn perfect goede kwaliteit alleen had ook een mesje besteld maar die zat er niet bij helaas maar alles goed gelukt aanrader
Hoe beoordeel je 123plaktegels.nl?
Madeleine
Erg blij met de service van 123 plaktegels! Er was tijdens de bestelling een miscommunicatie rondom de bezorging, maar hier zijn we actief over benaderd door 123plaktegels en ze hebben het netjes opgelost. Ook mooie materialen! Kortom, goede ervaring
Rick Veltman
Sample besteld, volgende dag binnen. Direct meerdere marmer nero platen besteld voor onder de overkapping.
Esther
Tegel is niet gelijk leverbaar, wel goed opgelost.
claudia Daniel
Top product
Erna Smittenberg
Snelle levering. Mooie kwaliteit.
Oscar Prins
Geweldige service en snelle hulp. Goed product en goede kwaliteit
syl de groot
Prima
Mariëtta Bosch
De tegel die ik wilde was niet meer voorradig, ik heb een voorstel gedaan en daarmee zijn ze akkoord gegaan, top service!
Joep van Wegberg
top, ik bestel er nog een extra deel van
Lena Rasker
Erg mooie tegels! Super goede service en erg snel!!
Astrid Jacobs
Snelle levering en het is precies de kleur als op de site
Edith
Snelle levering en een goed product! -
O. K.
Snel verzonden, een dag later bezorgd dan gepland (fout van PostNL). Enkele samples besteld. Eentje was verkeerd geleverd. Zelfde dag nog mail contact gehad en werd de sample die ik oorspronkelijk besteld had nog verstuurd. Vriendelijke klantenservice. Goed en snel opgelost!
ils
Mooi product en prachtig resultaat op mijn muur. Makkelijk aan te brengen. Het wordt geleverd met een breekmesje en liniaal.
Petra van den Bos
Snelle levering en goeie service. Een aanrader!
Bart Boogers
Prima, maar wat kleine plaktegels!!
Proeftuin
Uiterlijk van de plaktegel valt erg tegen. Service is prima.
Inge Oudejans
Snelle verzending en blij met het resultaat.