123vw.nl
Cock
Goed geregeld
Thomas Wirtz
Part number was original VW, picture of the product was original VW. But i got an aftermarket product. No information about that in the description. So, product will work, but I expect it to be original VW. 443121107A is what I am talking about.
Hoe beoordeel je 123vw.nl?
Yaniv Shalev
Very nice person
Pawel Blazejczak
Super
Bas Haffmans
Prima site, snel en goed geleverd!
Raymon
Snelle service, goed verpakt
Robert
Remco
Producten waren niet in voorraad maar toch de volgende week in huis.
Guido
Was er op tijd en het paste ook nog! Mijn dochter kan weer schakelen in haar Polootje uit 1990 ;-)
Michael
Geweldige service, alles netjes ontvangen Top site voor U VW spullen.
Dennis Jansen
Top,goed geholpen,snelle levering.
Vakgarage Noordersluis
Machtig & prachtig.
johan schepers
Snelle levering en vakkennis . De eigenaar Alex is een oude rot in het v
ak en weet ongelooflijk veel van oude Volkswagens . Zoek je een onderdeel dan ben je bij hem aan het goede adres .Antwoord van 123vw.nlIk vind dat wanneer ik reageer op een slechte recensie ook maar eens een keer moet reageren op een positieve reactie. Bedankt voor je positiviteit! Wel zeg ik erbij dat in de loop van de jaren veel veranderd, mensen wennen aan een 24/7 economie, helaas kunnen en wil ik dat niet. Soms moeten mensen geduld hebben en sommige raken daar geirriteerd van dan denk je waar doen we het allemaal voor, als we dan deze positiviteit voor zien komen, geeft het mij zeker de kracht om door te gaan. We doen wat we kunnen en wat niet kunnen moeten we ook niet doen, dat hebben we zeker wel de afgelopen jaren geleerd.
Ying-kit Wong
Geweldige service ,bestelling netjes en snel verstuurd !
Ruud Boomkamp
Prima service in goed overleg👌👌
gerard van gerven
een van de winige zaken die moielijke onderdelen heeft voor mijn vw cabrio 1E7 code AGG
BVW
Top! Vriendelijk en behulpzaam..
Frank 't H
Snel besteld en snel binnen! Top service en normale prijzen.
David Van der cruyssen
Onderdeel besteld voor golf rallye en was voor de golf 2…contact opgenomen met de verkoper en wou er niet in tussen komen terwijl de fout bij hem ligt.de persoon zelf waar ik mee stuurde was een arrogant en onbeschoft ventje.
Rudy Jansema
Heb een week gewacht om me onderdelen.
Niet jullie fout. Post.nl