24gezondheid.nl

24gezondheid.nl

Je reis naar gezondheid en welzijn.

Wij helpen je met onze missie.

Ons geloof dat (het aanreiken van) kennis het nastreven van een goede gezondheid en welzijn mogelijk maakt.

OF

Het verstrekken van verantwoorde, transparante en eerlijke informatie die gericht is op het in stand houden of bevorderen van een goede gezondheid aan zowel zorgconsumenten en zorgprofessionals.

Verantwoording
24gezondheid wordt op dit moment gefinancierd door de verkoop van medisch verantwoorde producten.
De zekerheden van https://www.24gezondheid.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest