24winkelen.nl
Meer dan 1000+1 artikelen en ieder week nieuw artikelen en leuke aanbiedingen voor jou!
Franky Roelandts
Het enige wat me tegensteekt is display 20st voor 9€ en dan krijg je er 4 aan vind ik onoverzichtelijk wat heb ik er nu 4 of 20 besteld 🤷🏻♂️
Roel van der Heide
Zeer goede service,super snelle levering,en de prijs kwaliteits verhouding is top.
Hoe beoordeel je 24winkelen.nl?
Laura de Beeld
Prima service! !!
Mike De Wijn
Ze komen de belofte na. Voor 23:00 besteld de volgende dag in huis. Prijs is netjes.
Bram ittersum
Prima levering
Guido
Snelle levering. Product voldoet aan alle verwachtingen!
GUY VAN MIEGHEM
TOP !
Sandra Klein
Supersnelle levering!
Barbara Roodenburg
Goede service , mooie producten , goede prijzen.
Jintana Papadza
Scherp geprijsd en snelle levering!
Fabienne
Super geweer en top orbeez :) Levering ging vlot :) Bedankt !
Rick Mentzel
Snelle levering, goede webwinkel
Noureddine
Leuke speelgoed vlotte bezorging en bij alles batterijen inbegrepen dus ++
Greet Swinnen
Snelle service
Sanders
hier is van alles te vinden en idd betaalbaar prijzen!
Inès Kokolou
geweldige service. snel ontvangen
Nico
Snel en probleemloos
Carla Huis in t Veld
Nog niet binnen
Antwoord van 24winkelen.nlHartelijk dank voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak.
Wij zien dat er de afgelopen dagen inderdaad onverwachte vertragingen zijn opgetreden bij onze vervoerder DHL, waardoor uw pakket helaas niet op tijd is aangekomen.
Het goede nieuws is: volgens de laatste informatie is uw pakket nu onderweg en staat de bezorging voor vandaag gepland. Tussen 12:30 - 13:30 uur.
Wij raden u aan om de meest actuele status via de Track & Trace code van DHL in de gaten te houden. Zo heeft u het meest real-time beeld van de bezorgtijd.
Nogmaals onze excuses voor de ontstane vertraging en het ongemak. Wij hopen dat uw pakket vandaag spoedig bij u arriveren.
Team 24winkelen -
Richard Wijchen
Ruime keuze, snelle levering, zeer tevreden
Fam. Halfhide
Top webwinkel!!