3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

3Banden.nl is de specialistische biljartwinkel voor carambole, pool en snooker. Bestel online biljartkeuen, koffers, tassen en accessoires van topmerken. Profiteer van deskundig advies, snelle levering en uitstekende service bij dé biljartspecialist van Nederland.
9,8

• Geert van Lith
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Snelle en goede service en ik ben er zeer tevreden over .vakwerk

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt voor uw mooie compliment! Geweldig om te horen dat u onze snelle en goede service als vakwerk ervaart. We zien u graag weer terug!

• Goof de Bok
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Snel precies wat ik besteld had simpel

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles snel en precies volgens uw bestelling verlopen is. Graag tot een volgende keer!

• Hoe beoordeel je 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.?

• Eddie Vergunst
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Ik heb diverse accessoires besteld bij Driebanden.nl en ben zeer tevreden over de snelle afhandeling.

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw bestelling en uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent over de snelle afhandeling. We hopen dat u veel plezier heeft van de accessoires en zien u graag weer terug bij 3Banden.nl!

• Rene van Tilburg
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Zeer vakkundig en heel plezier geholpen, nemen echt de tijd voor je en denken ook mee .. aanrader voor iedereen die een schitterende biljartkeu wil kopen, ook andere biljard attributen te koop .. raad het iedereen aan..

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Wat een prachtige review, hartelijk dank hiervoor! We vinden het belangrijk om iedereen vakkundig en met aandacht te helpen, en het is geweldig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Heel veel plezier gewenst met uw keu en natuurlijk ook met de andere biljartartikelen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

• Carlo van der Doelen
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Alles goed geregeld en op tijd aangegeven

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn dat alles naar wens en op tijd geregeld was. Graag tot een volgende keer!

• Ad Kooijman

Topservice

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Dank u wel voor dit mooie compliment! We zijn blij dat onze service u zo goed bevalt. 🙏

• Laura
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Goede kwaliteit product tegen een nette prijs. Geweldige service en goed advies van medewerkers! Een koffer die ik graag wilde was niet meer verkrijgbaar, maar de medewerker heeft supergoed geholpen te zoeken naar een (uiteindelijk veel beter) alternatief. Zeker een aanrader!

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs en onze service. We vinden het belangrijk om samen te kijken naar de beste oplossing, dus geweldig dat het alternatief zelfs nog beter aansloot bij uw wensen. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

• Berry Gordijn
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Snelle levering op de tweede dag binnen

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt Berry! Wordt zeer gewaardeerd.

• Fred van Hoof
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Snelle afhandeling, goed product. Het gaat hier over een nieuw topstuk en ben er ontzettend tevreden over.

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Zeer bedankt voor uw review. Wordt erg gewaardeerd.

• Benjamin Brouwers
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Prima advies en goede prijzen!

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies en onze prijzen. We hopen je snel weer terug te zien en staan altijd klaar om je opnieuw te helpen. 🎱

• Frans Smit
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Zeer beleefd elke vraag keurl

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u tevreden bent over het advies en onze prijzen. Het doet ons plezier te horen dat onze service naar wens is geweest. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies wensen, dan staan wij vanzelfsprekend graag voor u klaar.

• Fons van Loon
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Een betrouwbare winkel snelle levering van kwalitatief goede producten

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze betrouwbaarheid, snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

• Gert-Jan Veldhuizen
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Altijd snelle en pakketveilige verzending!

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Dank u wel voor uw fijne feedback! We zijn blij dat u onze snelle en zorgvuldige verzending waardeert. We doen ons best om elk pakket veilig en vlot bij onze klanten te krijgen. Graag tot een volgende keer!

• Roel

Klasse, zeer tevreden!

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw vertrouwen! 😊

• Marieke
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Wat een geweldige ervaring! Wil niet alleen het duurste verkopen maar geeft gewoon eerlijk en goed advies.

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden! Eerlijk en goed advies geven vinden wij erg belangrijk, dus het is fijn om te horen dat u dit zo ervaren heeft. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Ria Sanders
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Alle vragen worden netjes en duidelijk beantwoord en uitstekende service.

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn dat onze service en duidelijke antwoorden u zo goed bevallen. We helpen u graag weer bij een volgende vraag of bestelling!

• Patrick

Uitstekende service

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze service als uitstekend ervaart. We staan graag weer voor u klaar!

• Frank Stans
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Snelle levering en deskundigheid over de aankopen en goede prijs kwaliteit

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, onze deskundigheid én de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen uw feedback enorm en helpen u in de toekomst graag weer verder!

• Rene de Windt
    Review voor 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Ruime keus aan goede producten tegen een goede prijs.

Antwoord van 3Banden.nl | Dé Biljartspecialist van Nederland.

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons ruime assortiment en de prijzen. We hopen u snel weer terug te zien!