3d pen | 3d stift | stylo 3d
Piet
Geweldige service van deze winkel ontvangen
Jolanda
degelijk product
Hoe beoordeel je 3d pen | 3d stift | stylo 3d?
G.N. Kruitz
Gaaf..... Het product en de afhandeling. Snel zoals beloofd.
GeJa
Een mooie pen, leuke kleurtjes, duidelijke handleiding, goede service!
LCE
Prijs/kwaliteit perfect. Snelle service
Annette Kok
Na 1 werkdag had ik hem binnen, met een duidelijke Nederlandse uitleg.
Fiona
Snelle levering, goed verpakt, compleet, duidelijke communicatie en kwalitatief goede producten zowel de pen als de toebehoren en het filement. Ik ben ontzettend tevreden.
H C Croon
Advies van bedrijf maakte dat ik een andere pen koos dan ik eerder voor ogen had. Dat pakte goed uit. Hyper snelle levering. Pen presteert boven verwachting.
Marcel Paes
Goede service! Fijne Webshop
René Koertshuis
Goede en snelle levering tevens goed verpakt
Roxanne Hemelsoet
Kwaliteit van het apparaat zal nog moeten blijken, bestelproces en levering prima in orde. Wel heel veel e-mail over het proces
Jenneke Leferink op Reinink
Diana Löbe
thanks
Robin Mikmak
De kinderen zijn er helemaal blij mee, alleen jammer dat het 2 dagen later binnen kwam dan gezegd werd.
Dineke de Heer
Duurde even voor het verstuurd was, gelukkig op tijd voor kleindochter’s verjaardag, ze is er blij mee en is hard aan het oefenen
Franziska S.
I was looking for a product for my child and didn't know about Filaments etc. The Website Had all nessessary information and a Lot products. How it works ?don't know yet but maybe i'll give an update
Brigitte
Makkelijk te bestellen, uitstekende communicatie van bestelling tot levering.
Het was snel geleverd en heel goed verpakt. -
Bas van der Hulst
Wij hebben de order 21177 nog niet ontvangen
Bas 03605363984Antwoord van 3d pen | 3d stift | stylo 3dHallo Bas, Dank dat je ons per mail hebt laten weten dat de bestelling wel geleverd was, maar dat je deze over het hoofd had gezien. Ook dank voor het aanpassen van de revieuw.
Peek
Peter waard
Gewoon perfect!, goede service en snelle levering. Heel blij mee. Betaling was niet helemaal goed verlopen, na kort app contact verholpen. Bestelling op tijd ontvangen voor verjaardag. Dank! Peter