A-Letters
Welkom bij A-letters! Hier vind je alles voor het perfecte kraamcadeau maar ook vele andere gepersonaliseerde artikelen. Wij hebben een groot assortiment van Little Dutch maar maken ook graag iets uit ons eigen unieke assortiment. Denk hierbij aan blokkentorens, koffers en textiel. Ook kunt u bij ons terecht voor producten van Loveli. De producten worden met zorg verpakt en indien gewenst ingepakt door onze eigen stationairy, dit is tevens bij ons te koop. U heeft binnen 3-5 werkdagen uw bestelling in huis. Kijkt u gerust eens rond en mocht u vragen hebben, wij horen het graag.
9,3
Filter 103 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 72 met beschrijving

• Mariël Muller
    Geverifieerde klant van A-Letters

Op mijn verzoek werd het voorbeeld gestuurd hoe mijn bestelling (sokken met eigen tekst) eruit kwam te zien. Dat was dik in orde. Na mijn akkoord, vlotte verwerking en verzending.

• DZ
    Geverifieerde klant van A-Letters

Mooi product en prima levering

• Hoe beoordeel je A-Letters?

• Ine Tibbe
    Geverifieerde klant van A-Letters

Geweldig service, de vragen werden duidelijk beantwoord en er werd mee gedacht. Fijn dat er ook persoonlijk contact mogelijk was.

• Anita van Krimpen
    Geverifieerde klant van A-Letters

Snelle service, ze mailde vooraf met een voorbeeld, heel fijn!. Levering was op tijd binnen.

• hanke sloetjes

naar verwachting !

• Martine Pooters
    Geverifieerde klant van A-Letters

Snelle levering. Leuk ingepakt!

• Loes van Diggelen
    Geverifieerde klant van A-Letters

goede communicatie, navraag gedaan hoe ik het graag wilde. Via mail en telefoon.

• Aniek ten Zende-Morsink
    Review voor A-Letters

Kwaliteit van de bedrukte sokken top. Snel en netjes geleverd. En vooral een zeer nette prijs!

• Ans Van der Weegen
    Geverifieerde klant van A-Letters

Snel alles geregeld via WhatsApp, snel thuis en mooi ingepakt.

• Matthias Wubs
    Geverifieerde klant van A-Letters

Voor de 2de keer een mooi product mogen ontvangen.

• Malissa Anderson
    Geverifieerde klant van A-Letters

Ik heb nog niks ontvangen.
    Ik ga post nl bellen kijken waar me paketje is

Antwoord van A-Letters

Beste Malissa,

Bedankt voor je reactie. Ik heb contact gezocht met PostNL maar die geeft aan dat het brievenbuspakketje 9 mei om 15.26 uur is afgeleverd. Kan het zijn dat het bij de buren terecht is gekomen? Het is afgeleverd op nr 160

• Erna Van Kuik
    Geverifieerde klant van A-Letters

Snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden

• Jolanda Teselink

Gewoon toppie!

• Tine Vandewalle
    Geverifieerde klant van A-Letters

Stoeltje kwam van Ikea en de letters waren er gewoon opgekleefd.. jammer. Wel mooi maar duur.

Antwoord van A-Letters

Beste Tine, jammer dat het stoeltje niet aan je verwachtingen voldoet. Zoals je kan zien bij de productomschrijving gebruiken we vinyl voor de letters. Super sterk en dat maakt het een stoeltje waar men lang plezier van heeft! Wij zijn er altijd heel tevreden over, we hopen dat degene die jij er blij mee maakt ook!

• Lynn
    Geverifieerde klant van A-Letters

Gepersonaliseerde sokken besteld. Super mooi gedrukt en verpakt en goede service. Zou dit aan iedereen aanraden!

• .
    Geverifieerde klant van A-Letters

Snelle levering en goede kwaliteit

• Linda Cleven

Goede en snelle service!

• Irma Veldkamp

Dik tevreden!

• IR
    Geverifieerde klant van A-Letters

Mooi product en goede prijs

• Elisa
    Geverifieerde klant van A-Letters

Snelle levering en een zeer tevreden klant. Mooie sokken met tekst in mooie letters erin gedrukt. Mooi ingepakt. De ontvanger is blij verrast met dit kado. Een aanrader!