ARCIFEX
ARCIFEX verkoopt vrijetijdsartikelen voor jong en oud. Vooral gespecialiseerd in bouwpakketten van verschillende merken.
speelgoed hobby artikelen bouwpakketten
9,7

• Fi

snelle levering, scherpe prijzen

• Paul
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Het artikel dat ik bestelde bleek door een systeemfout niet op voorraad te zijn, terwijl het op de website stond als beschikbaar. Jammer, maar ik kreeg netjes een e-mail en heb een paar dagen later mijn geld terug gekregen.

• Hoe beoordeel je ARCIFEX?

• Tomasz Nakonieczny

Let customer choose the

• Martin van Tol
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Snel geleverd, goed verpakt en goed geprijsd.

• P Dirks

Top, goede service

• Daniel
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Zeer goede en vriendelijke service. Extreem snelle bezorging. Snel antwoord op vragen. Overzichtelijke website. Ik heb mijn absolute lego, CaDa, etc.. gevonden!

• Dennis ter Maat

Snelle levering goede prijzen

• Jan
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Ziet er goed uit mooie en goeie verpakking

• Slechte bouwwerk
    Review voor ARCIFEX

Slechte kwaliteit, tekening is na nijn mening niet duidelijk. Bij het bivenstuk van de tabj was helenaal hel als he het 1in elkaar had viel het andere weer uit elkaar

Antwoord van ARCIFEX

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit en de duidelijkheid van de bouwtekening. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij besteden veel zorg aan onze producten en vinden het belangrijk dat klanten hier met plezier mee aan de slag kunnen. Mocht u tegen problemen aanlopen tijdens het bouwen, dan helpen wij graag mee met extra uitleg of ondersteuning.

We nodigen u daarom van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze producten en service verder te verbeteren.

• Jean Slangen

• Kees Voogd

Snelle verzending

• Marjan
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Duidelijk website, goede kwaliteit/prijsverhouding. Snel verzonden.

• Peter Hendriks
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Snelle en nette levering, zeer goed gedaan.

• joyce
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Heel snelle reactie op de mail, vlotte levering. Mooi product. Goede prijs/kwaliteit. Aandacht gegeven aan details.

• Hennie Rozengarden
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Goed contact. Snel antwoord op de vragen. Goed verpakt en verzonden.

• Laurent FRANCOIS
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Colis bien emballé, commande conforme, parfait, merci!

• Dirk Huybrechts

Goede service,besteld en 2 dagen erna geleverd

• J Haase

Snelle service keurige levering

• Janneke
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Artikel is goed beschreven. Na bestelling al snel verzonden en met track and trace code te volgen. Snel gearriveerd.

• Maximilien Klimczak
    Geverifieerde klant van ARCIFEX

Delivery is always fast and careful. Mark is very pleasant and responsive to messages as well. The best site in Europe for buying tank models, by far!