Academia Now
Wij verkopen schoolspullen om leerlingen/studenten te helpen op school & het aanleren van maatschappelijke vaardigheden zoals leren plannen en samenwerken. Dit doen wij door onze educatieve app die je helpt met leren leren, door onze planners die helpt met leren plannen of met onze andere materialen
schoolartikelen schoolbenodigdheden apps
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 10 met beschrijving

• Sayan Donker
    Geverifieerde klant van Academia Now

Producten zijn van goede kwaliteit en waren snel verzonden!

• Lieneke Vos
    Geverifieerde klant van Academia Now

Was er de volgende dag al

• Hoe beoordeel je Academia Now?

• Jochem De Vries
    Geverifieerde klant van Academia Now

Super fijne planner, heel overzichtelijk met genoeg ruimte voor al je huiswerk, toetsen en to do’s per dag. Tussendoor ook inspirerende interviews met mooie verhalen. Daarnaast is de kaft goed stevig zodat hij ook mooi blijft in je tas. Ik heb al een tijdje deze planner en ik zal geen andere willen.

• Betsie
    Geverifieerde klant van Academia Now

‘s middags besteld en de volgende dag in m’n haden. Aangeschaft voor mn kleindochter, die er een gewoonte van maakt pas na januari zich in te zetten om over te gaan.

Antwoord van Academia Now

Mooi dat je dit voor je kleindochter hebt aangeschaft en fijn dat het pakket snel in huis was.

• Danielle van Santbrink

Super snelle levering

Antwoord van Academia Now

Dankjewel voor je mooie review Danielle en de tip die erbij staat, wij gaan dit verbeteren!

• Petra
    Geverifieerde klant van Academia Now

Prachtige agenda, mooie buitenkant en de binnenkant is duidelijk en overzichtelijk. Ook de bijbestelde studieklok is top! Eenvoudig te bedienen en werkt accuraat.

Antwoord van Academia Now

Leuk om te horen dat zowel de uitstraling als de indeling van de planner in de smaak vallen. En fijn dat de studieklok goed bevalt en doet wat hij moet doen. Dat is mooi om terug te krijgen.

• Edwin
    Geverifieerde klant van Academia Now

Snel geleverd, product in goede staat ontvangen. Mijn zoon gebruikt het voor de middelbare school voor het plannen van huiswerk en toetsen. De week- en dagplanner helpen daar enorm bij.

Antwoord van Academia Now

Fijn om te lezen dat alles snel en netjes is geleverd en dat de planner je zoon helpt bij het plannen van huiswerk en toetsen. Goed om te horen dat vooral de dag en weekopzet daarbij echt verschil maken.

• Kees Smith
    Geverifieerde klant van Academia Now

De dagplanner is heel handig om zowel afspraken/proefwerken als geplande taken/huiswerk/leerwerk in te zetten voor een goede indeling van de dag. Mijn dochter is er blij mee.

Antwoord van Academia Now

Mooi om te lezen dat de planner je dochter helpt om afspraken, proefwerken en huiswerk overzichtelijk in te plannen. Fijn dat ze er blij mee is, dat was precies het doel toen ik deze planner maakte.

• Gerard Mikkers
    Review voor Academia Now

De bestelde planner is correct en snel geleverd!

Antwoord van Academia Now

We zijn blij dat je de planner juist en snel hebt ontvangen. We wensen je kleinzoon veel planplezier toe!

• Sven
    Review voor Academia Now

We hebben de planner besteld om ons mijn zoon te helpen met overzicht. Goede planner, vooral de maandelijkse terugblik en de interviews zijn erg inspirerend.

Antwoord van Academia Now

Fijn om te horen dat je zoon de interviews en maandelijkse terugblikken inspirerend vindt!