Acryl op Maat
Tamara Karle
Sehr freudlicher Kontakt, schnelle Abwicklung, super Material!
Imane Zaazaa
Snelle levering, ik kreeg wat ik nodig had en de website is (in tegenstelling tot andere) heel duidelijk en overzichtelijk.
Hoe beoordeel je Acryl op Maat?
E van Ouwerkerk
mijn pakje is vandaag 26-11-2025 afgeleverd later dan ik had verwacht ,maar de webwinkel heeft gedaan wat er was belooft,en ik heb het juiste materiaal ontvangen wat ik nodig heb.
Antwoord van Acryl op MaatBeste, Bedankt voor het geven van een review. Is de bestelling niet naar wens? Dan horen wij dat uiteraard graag. Ik zie dat het om een paar kleine stukjes uit de koopjeshoek gaat. Mocht het niet naar wens zijn zoeken we uiteraard naar een oplossing.
Daan -
I G
Prima
Ron Blaset
Snelle service!
Ingrid
Bestelling werd snel en netjes verpakt bezorgd.
Antwoord van Acryl op MaatBeste Ingrid,
Bedankt voor de review, daar worden wij blij van. Fijn dat alles helemaal naar wens is.
James Beattie
Very good service
Antwoord van Acryl op MaatHi James,
Thanks for taking the effort for leaving a review. I see that you say that both sheets have a lot of scratches. Did you remove the foil on both sides?
Can you send us otherwise a photo's by mail? If the sheets have scratches we will redo them ofcourse.
Let me know.
Kind regards,
Miguel Tallada
Two weeks later I haven't received it
Antwoord van Acryl op MaatHi Miguel,
Did you receive your order already?
Let us know.
Kind regards,
Daan -
Freya Martijn
Mooie stukjes plaat! Fijn dat er stukjes op zo’n klein formaat te krijgen zijn.
Antwoord van Acryl op MaatBeste Freya,
Bedankt voor de leuke review en fijn dat ook alle kleine stukjes nog kunnen worden gebruikt.
Ben BE No-ONE
Ongelofelijk snel geleverd, volledig naar wens en voor een mooie prijs!
Antwoord van Acryl op MaatBeste Ben,
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de plaatjes bevallen! Wij doen altijd ons best om spullen zo snel mogelijk te leveren voor mooie prijzen ;)
Laura Dam
Snelle levering en precies naar verwachting. Ik kreeg een extra spiegel waar een klein krasje op zat, naast de 4 die ik had besteld, heel prettig!! Fijn bedrijf
Antwoord van Acryl op MaatBeste Laura,
Bedankt voor de mooie review! Daar worden wij blij van. Heel veel plezier met de spiegels.
T Paalvast
Top shop, had gekozen voor in store pickup. Alles was af binnen 2 uur van mijn bestelling. Aardige en gemotiveerde mensen.
Antwoord van Acryl op MaatBedankt voor de mooie review en fijn dat alles helemaal naar wens is geweest.
Wie weet tot een volgende keer.
Jo
Zeer snel geleverd
Sandra
Leveren mooie artikelen en correcte levering.
Antwoord van Acryl op MaatBeste Sandra,
Bedankt voor de mooie review en fijn dat alles helemaal bevalt.
Matthias Hoyer
express delivery
Jos
Snelle levering goede levering, precies op maat, mooie producten zonder krassen.
Pieter
Grote keus aan kunststof materialen. Betaalbaar. Snelle levering.
Roos vd M
Perfect maatwerk! Via de site zijn standaard bestellingen te plaatsen. Maar heb je bijzondere wensen, stuur dan een mailtje. Ze kunnen vrijwel alles maken.
Antwoord van Acryl op MaatBeste Roos,
Bedankt voor de mooie review en fijn dat alles helemaal naar wens is!
En wat je zegt klopt inderdaad. Wij hebben in onze werkplaats een aantal lasermachines staan waar we ook aparte vormen en of logo's kunnen snijden.
Bart Desmet
Ik ben uitermate tevreden over acryl op maat. In het kader van een kunstproject bestelde ik een 20-tal kleinere stukken in verschillende kleuren. Niet alleen zijn ze perfect gesneden, de bestelling werd reeds na een paar dagen bij me geleverd in België.
Antwoord van Acryl op MaatBeste Bart,
Wat een super mooie review! Bedankt! En fijn dat alles helemaal naar wens is geweest. Zolang wij de producten op voorraad hebben kunnen we inderdaad vaak binnen 2 werkdagen de order verwerken en verzenden.
Wie weet tot een volgende keer ;)
Linda Spijker
Ik vond dat hij snel bezorgt was en het product lijjt mij ook er goed. Ik heb geen 5 sterren gedaan omdat er bij 1 van de platen een stukje kapot of eruit was en er nog redelijk wat krassen op de platen zaten
Antwoord van Acryl op MaatHoi Linda,
Bedankt voor de review. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de plaatjes kapot of met krassen komen. Heb je aan 2 kanten de folie eraf gehaald? Mocht je even een mail naar ons willen sturen met een foto lossen we het uiteraard even op.
Daan van Duijn