Adjustforyou
leen
prima en snelle levering
Justus
Omdat de luiers tegenwoordig een katoenen buitenkant hebben, rekt dit op door spanning van de plakker, met gevolg dat de luier gaat hangen en de kans op lekken vergroot. Daarom heb ik twee rompers besteld die aan de onderkant kunnen worden vastgezet met drukknopen. De rompers waren de volgende dag al bezorgd als brievenbuspakket. Ze bevallen heel erg goed: een mooie stof die goed aanvoelt en natuurlijk een goede plaatsing van de drukknopen. Mijn gebruikerservaring is erg positief. Dankjewel. Ga zo door met oog voor de eindgebruiker.
Hoe beoordeel je Adjustforyou?
T IJzereef
Geweldige producten en goede hulp bij vragen
Nico Lintermans
DE ROMPERS PASSEN UITSTEKEND
De Kleine Kasteeltjes
Super service! Donderdag besteld en vrijdag al aangekomen. !
Daniël
Dit zijn de beste rompers/body's op de markt. Ze helpen echt om het materiaal beter te fixeren en zijn erg comfortabel om te dragen. Ik het iedereen die zwaarder materiaal moet dragen van harte aanbevelen. Let op, ze vallen wel wat kleiner dan andere merken.
Marielle Plekenpol
Altijd keurig verzorgd en snel geleverd.
P Kers
Geweldige service
Hans van der Knijff
Het materiaal is van goede kwaliteit en draagt heerlijk
Rens Verbakel
Snelle levering, goede kwaliteit.
R J van Essen
Hele goede kwaliteit en snelle levering. Klantcontact is zeer vriendelijk.
Mirjam van der Bijl
snelle levering, altijd netjes verpakt, en zeer zeker heel fijne rompers voor mensen met een mickey-button. Voor onze dochter zijn ze perfect! Goede prijs.
Geen
De maten vallen klein uit
geen naam
Super snelle vriendelijke service en kwaliteitsproducten
Valerie
Snelle service, goede producten!
Nico Guijt
Uitstekende service.
Ik zag gelijk dat ik de verkeerde besteld had, ik stuurde een mailtje, binnen no time was het geregeld en kreeg ik alsnog de juiste bestelling toe gestuurd.
In een woord geweldig -
R van den Engel
Goede kwaliteit en betrouwbare shop
G.P. van der Wolf
Snelle levering en goede waren. Geen problemen met de verzending naar het EU-buitenland.
Wim Kok
snelle levering
Luca
Snelle levering en goede producten