Adorzy Diamond Painting
Heb je zin om te ontspannen en de drukte van het dagelijks leven even te ontvluchten. Ga dan aan de slag met Diamond Painting. Diamond Painting is al jaren heel populair en is een rustgevende hobby. Op Adorzy.nl bestel je niet de standaard Diamond Paintings op canvas, maar je bestelt wel unieke items. Wat dacht je van wenskaarten, onderzetters, raamhangers of misschien wel een dromenvanger? Net even anders, maar wel ontzettend leuk!
Of je nou een beginner bent of een gevorderde Diamond Painter met onze complete pakketten kan je direct aan de slag. Dus waar wacht je nog op?
Gea Schreuder
Zo mooi geworden
DONNA MONGARE
Na een dag thuis,leuk zo rap
Hoe beoordeel je Adorzy Diamond Painting?
Sandra Krols
Snelle levering zoals werd aangegeven
Florence
Grote sortering
Debbie Delahousse
Fantastisch mooi
Wilma Van Duinkerken
Snelle levering en hele goede service.
Bij dienblad zat in bovenblad een scheurtje en je krijgt nieuw bovenblad.
Kwaliteit van diamond painting alles kaarten, dienbladen raamhangers hele goede kwaliteit. Klantenservice reageert adequaat. -
Brigitte Cogotti-Lafleur
Snelle levering vlot in huis
Ria Burgstra
Heel snel in huis,voldoet aan de verwachting,simpel om te maken.
Sander De Ridder
Gewed
D Boon
Altijd goede service en mooie producten
Louise Van de Wetering
Geweldige kwaliteit , prima service en heel snelle bezorging en niet onbelangrijk betaalbaar voor velen
Linda Van der zee
Snelle levering goede services had bij 2 onderzetters dat de rand los zat berichtje gestuurd en netjes 2 nieuwe binnen gekregen
Betty
De deksels van de diamond painting onderzetters kan je er niet even snel afhalen., want er zat een steentje los, die ik even wou doen.
Alles geprobeerd maar niks wou om het los te krijgen. En er zit geen kruk bij voor aan de onderkant.
Slechte serviceAntwoord van Adorzy Diamond PaintingBeste Betty,
Ik ben een beetje verbaasd over uw review. Ten eerste staat er op de website vermeld dat er geen kurk bij de onderzetters zit, dit is namelijk ook niet nodig. Ten tweede heb ik u direct geholpen en netjes een nieuw beschermkapje toegestuurd. Wat vindt u dan precies slecht aan de service?
Ik hoor het graag.
Vriendelijke groet,
Channa van Adorzy.nl -
Ria De Jager
Zeker snel geleverd en heel mooie kaarten👍
Annemarie Batenburg
Mooi materiaal
Nancy van Broekhoven
Nummertjes zijn heel klein moet een loep gebruiken 😂
G.w. Oosterveer-Kerkvliet
Verkopen jullie die doosjes ook los voor de onderzetters?
Gerda
Heel erg mooi en fijn om te doen. Als je het besteld wordt het gelijk de volgende dag al bezorgd!
Cock v.d. Veek
Zeer snelle levering en super goede service. Bij vragen snelle en duidelijke reactie.
Ruth Hereman
Ziet er heel mooi uit . En zeker niet duur. De service is snel.