Adventure Motorparts
Menno
Ik kan er nog niet over oordelen want ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen!
Update: ondertussen ontvangen en zeer tevreden! Alles past goed en ziet er degelijk uit. -
Marcel
Snelle levering van Barkbusters voor mijn XL750 Transalp. Goed verpakt en zonder fouten. Top!
Hoe beoordeel je Adventure Motorparts?
ismael
Barkbusters set besteld de bedoeling was voor de CRF1100 maar heb per ongeluk de montageset voor de CRF1000 besteld, daarna alsnog de CRF1100 montageset besteld en een mail gestuurd naar de klantenservice, niet direct een mail terugontvangen gezien hun mailsysteem er even uit lag. Ondertussen wordt het allemaal opgelost.
Axel Denie
Top geen opmerkingen maar zekeren trouwe klant erbij
Frederico De Jesus Silva
Snelle levering tiptop in orde 👍🏽
Ron Cramer
Vlotte levering
Bert
Duidelijke beschrijving meesturen ( graag in het Nederlands) van de desbetreffende producten…. -
Chris Hendriks
Goede set, en de set barkbusters werd heel snel bezorgd top.
Rene Snijders
snelle levering en netjes verpakt .
Walter Berghorst
Snelle levering.
nico de Zwart
Mooi valbeugel ziet er perfect uit goed ingepakt tijdens de verzending top
HJP Meerman
Snel en netjes geleverd.
Alain
Duidelijke website, goede producten voor concurrentiële prijzen
john
Geleverd op datum zoals beloofd
Barnesi van der Mast
Top service
Lucie Callebaut
Zeer eerlijk en betrouwbare mensen..supppper content!!!
Bert Hazeleger
Goede communicatie over wat wel en niet op voorraad was. Vervolgens wordt wat beschikbaar is meteen verzonden en komt de rest later zonder extra kosten. Zeer vriendelijke en professionele klantenservice.
Jos
Product is nog steeds niet geleverd. Levertijd veel langer dan aangegeven bij koop.
Antwoord van Adventure MotorpartsHallo Jos,
Ik heb even de track en trace en bestelling erbij gepakt. Je pakket is afgelopen maandag, 1 juli, verstuurd. We hebben aangegeven bij de koop dat we verwachten deze woensdag 3 juli bij je te kunnen afleveren. Zoals het lijkt zal deze vandaag (woensdag 4 juli) worden bezorgt door PostNL. Waarom het brievenbuspakketje 3 dagen onderweg is geweest is mij ook onduidelijk. Deze zou dinsdag of woensdag al bij je afgeleverd moeten zijn.
Mocht je het pakketje vandaag niet ontvangen, dan horen we graag van je.
Onze excuses voor het ongemak!
Mike
Adventure Motorparts -
Ron Doest
Keurig verpakt, goede prijs en snel geleverd. Heel mooi product
Ronald Delden van
Super